XBLOG logo @2x

Το ρομπότ Spykee Spy στα καταστήματα Public

Ρομπότ Spykee Spy

Τα καταστήματα Public είναι τα πρώτα στην Ελλάδα που διαθέτουν το Spykee Spy, το πιο εξελιγμένο Wi-Fi ρομπότ της εταιρείας Meccano. Το πρωτοποριακό ρομπότ Spykee Spy, που έχει κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων σε όλο τον κόσμο, ήρθε στην Ελλάδα για να κερδίσει και το ελληνικό κοινό.

Το Spykee Spy συναρμολογείται εύκολα και μπορεί να πάρει τρεις διαφορετικές μορφές. Οι εξελιγμένες ιδιότητές του επιτρέπουν να δέχεται εντολές απ΄όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω υπολογιστή και internet, ενώ παράλληλα μπορεί να καταγράφει τα πάντα γύρω του και ταυτόχρονα να ακούει, να βλέπει και να μιλάει.

Διαθέτει κάμερα για ν΄αποτυπώνει τόσο φωτογραφίες όσο και video, mp3 player για ν΄ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, μικρόφωνο, ανιχνευτή κίνησης, αλλά και συναγερμό. Τα χαρακτηριστικά αυτά το καθιστούν όχι ένα απλό gadget τελευταίας τεχνολογίας, αλλά έναν πραγματικό φύλακα, αφού με τη βοήθειά του μπορεί κανείς, μέσω internet, να ξέρει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι ή στο γραφείο του.

Το Spykee Spy όταν ανιχνεύσει κίνηση μπορεί να τραβήξει και να στείλει φωτογραφίες μέσω email, όπως επίσης και να ενεργοποιήσει ηχητικό συναγερμό. Ακόμη, έχει τη δυνατότητα να κατευθυνθεί μόνο του στη βάση για επαναφόρτιση, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Τέλος, το Spykee Spy είναι το πιο εξελιγμένο μοντέλο της εταιρείας Meccano και από τα πιο πρωτοποριακά στο είδος του. Οι λειτουργίες που ενσωματώνει βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινότητα, διευκολύνοντας τη ζωή των κατόχων της και φροντίζοντας ακόμη και για την ασφάλειά τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.