XBLOG logo @2x

Το νέο LG Viewty κυκλοφορεί ανάμεσα μας!

LG Viewty Smart

Η LG παρουσιάζει το Viewty Smart (LG-GC900), την ολοκαίνουργια εκδοχή του φωτογραφικού κινητού τηλεφώνου. Το ανανεωμένο Viewty Smart ενσωματώνει την πρωτοποριακή λειτουργία Έξυπνης Λήψης (Intelligent Shot Mode) για εύκολη λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών, αναλύοντας αυτόματα την εικόνα και προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Το LG Viewty Smart συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του (LG Viewty), το οποίο σημείωσε πωλήσεις πάνω από 6,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Η δεύτερη αναβαθμισμένη έκδοση του επιτυχημένου Viewty επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφική εμπειρία με κινητό τηλέφωνο και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνουν και μοιράζονται τις φωτογραφίες τους.

Το LG Viewty Smart, εκτός από τη λειτουργία Intelligent Shot, ενσωματώνει μια πληθώρα αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών όπως η 8 Megapixels κάμερα με ISO 1600, η υψηλής ανάλυσης WVGA οθόνη, ο έξυπνος επεξεργαστής εικόνας αλλά και το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface (UI) της LG για γρήγορη και άνετη πλοήγηση στο μενού. Με ιδανικές διαστάσεις 12,4 χιλ. το Viewty Smart είναι το πιο λεπτό φωτογραφικό κινητό με κάμερα 8 Megapixels.

Χάρη στη μέγιστη ρύθμιση ISO 1600, λήψεις που παλαιότερα θα θεωρούνταν πολύ θολές ή σκοτεινές, μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και χωρίς λειτουργία flash, ενώ βελτιώνονται αισθητά με τη χρήση του LED flash που διαθέτει το τηλέφωνο. Το LG Viewty Smart ενσωματώνει επίσης χαρακτηριστικά, όπως ανίχνευση πολλαπλών προσώπων (Multi-Face Detection), εγγραφή βίντεο σε ποιότητα DVD D1, και πολλαπλές ειδικές ρυθμίσεις λήψεων, όπως Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot και Continuous Shot.

Το Viewty Smart ανταποκρίνεται εξίσου καλά στο να μοιράζεται τις φωτογραφίες, καθώς η  3” ευρεία WVGA οθόνη παρέχει πλήρη ανάλυση 800 x 480, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες βλέπουν και την παραμικρή λεπτομέρεια σε φωτογραφίες και βίντεο.

Διαθέτει 7.2Mbps HSDPA και υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιραστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο ίντερνετ με ευρυζωνική ταχύτητα. Επιπλέον, με την τεχνολογία A-GPS Geotagging, οι φίλοι μπορούν να γνωρίζουν το ακριβές σημείο στο οποίο «τραβήχτηκε» μια φωτογραφία, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο στην εσωτερική μνήμη 1.5 GB ή σε κάρτα μνήμης MicroSD έως και 32 GB.

Το Viewty Smart της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

LG Viewty Smart

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.