XBLOG logo @2x

Το νέο Ford Ka στη νέα ταινία του James Bond

Στην νέα ταινία του James Bond θα κάνει την εμφάνισή του το νέο μικρό της Ford.

Το τολμηρό, νέο μικρό μοντέλο της εταιρίας θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη μαζί με τη sexy και δυναμική πρωταγωνίστρια, Olga Kurylenko, που υποδύεται το ρόλο της Camille, μιας γυναίκας που έχει αναλάβει μία προσωπική αποστολή και γρήγορα γίνεται αναπάντεχη σύμμαχος για τον Bond.

Το Ka του “Quantum of Solace” είναι σε μοναδική χρυσή μεταλλική απόχρωση, αποκλειστικό συνδυασμό εξωτερικών γραφικών και εξοπλισμό εσωτερικού.

Αυτό το μοντέλο δημιουργήθηκε από την ομάδα Σχεδίασης της Ford Ευρώπης, σε συνεργασία με το βραβευμένο σχεδιαστή παραγωγής της ταινίας Oscar, Dennis Gassner. Ο ρόλος του Ford Ka σηματοδοτεί τη συνέχιση της σχέσης της Ford Ευρώπης με τις ταινίες του James Bond, μετά το ντεμπούτο του Mondeo, στην κινηματογραφική ταινία του 2006 “Casino Royale”.

Δώδεκα χρόνια από την πρώτη παρουσίασή του, ο διάδοχός του φαίνεται αποφασισμένος να επαναλάβει την επιτυχία του, διατηρώντας το συμπαγές μέγεθος, την όμορφη εμφάνιση και τη δυναμική συμπεριφορά.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το νέο Ford Ka θα δημοσιευτούν, όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία του λανσαρίσματός του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2008, στις 2 Οκτωβρίου.

Η καινούρια περιπέτεια του James Bond θα αρχίσει να παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στη Βρετανία και τη Γαλλία, στις 31 Οκτωβρίου, και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2008.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.