XBLOG logo @2x

Το επίσημο laptop των φίλων του Ολυμπιακού

Olympiacos Dell Laptop

Μπορεί να είμαι Παναθηναϊκός και να μην ασχολούμαι αρκετά με ποδόσφαιρο και ομάδες, αλλά στο xblog.gr γράφουμε και για πράγματα που ίσως ενδιαφέρουν όσους μας διαβάζουν.

Καθώς, λοιπόν, πριν λίγη ώρα διάβαζα στο olympiacos.org για το 12ο πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων τα τελευταία 13 χρόνια, πήρε το μάτι μου ένα διαφημιστικό banner για laptop.

Κάνοντας κλικ πάνω του βρέθηκα στο sportpc.gr, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να βρουν το… επίσημο laptop τους, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (Home, Business, Media Center), κατασκευασμένο από την Dell.

  • Home Edition
    Στα χρώματα της ομάδας σου, κόκκινο με άσπρο. Η απόλυτη πρόταση για τον υπολογιστή στο σπίτι. Εξοπλισμένος για να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες, με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης για πλοήγηση στο internet, ενσωματωμένη κάμερα, θύρα HDMI και μοναδικό design. Εγγύηση ενός έτους με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την Ελλάδα, στο χώρο σου, απευθείας από μηχανικούς της Dell.
  • Business Edition
    Η καθημερινή εργασία με την έμπνευση της αγαπημένης σου ομάδας. Μαύρο με ασημί. Φορητός Dell για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον ή για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες. Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, εξελιγμένα γραφικά και πλήρη συνδεσιμότητα με ασύρματη δυνατότητα πλοήγησης στο internet και τρία χρόνια εγγύηση στο χώρο σου με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα απευθείας από μηχανικούς της Dell.
  • Media Center Edition
    Όλος ο ψηφιακός σου κόσμος σε ένα μοναδικό φορητό στα χρώματα της αγαπημένης σου ομάδας, κόκκινο με άσπρο. Μοναδική τεχνολογία Dell, κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού με Blu-Ray και εντυπωσιακό σκληρό δίσκο για να αποθηκεύσεις τα πάντα, εντυπωσιακά γραφικά για παιχνίδια, πλήρεις δυνατότητες συνδέσεων και δικτύωσης. Με δύο χρόνια εγγύηση σε όλη την Ελλάδα, με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο σου από μηχανικούς της Dell.

Οι τιμές τους κυμαίνονται από 687 έως 1044 ευρώ, ενώ μπορείτε να πετύχετε σημαντική έκπτωση αν αγοράσετε το laptop με Vodafone Mobile Internet ή αν κάνετε χρήση πιστωτικής Aspis Bank.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των τριών εκδόσεων του laptop, ενώ για περισσότερα επισκεφθείτε το sportpc.gr.

Σύγκριση φορητών υπολογιστών

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.