XBLOG logo @2x

Το ελαφρύτερο 8άρι Netbook: Sony Vaio P

Netbook Sony Vaio P

Η Sony προχθές το απόγευμα έκανε τα αποκαλυπτήρια του ελαφρύτερου netbook στον κόσμο με οθόνη 8″. Το νέο Sony Vaio P Series Lifestyle PC εκτός από ελαφρύ είναι και πάρα πολύ λεπτό, περίπου όσο ένα κινητό τηλέφωνο!

Παρά το μικρό του μέγεθος, νομίζω ότι διαθέτει αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ έρχεται με ενσωματωμένα Windows Vista. H οθόνη του νέου mini φορητού της Sony διαθέτει ανάλυση 1600 x 768 (XBRIGHT-ECO LED backlit LCD), ενώ είναι υπερ-ευρεία (ultra-wide).

Όπως όλα τα netbooks έτσι και το Vaio P Series Lifestyle PC είναι εφοδιασμένο με Atom επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,33 GHz, ενώ διαθέτει και 2 GB μνήμης Ram για να μπορεί να τρέχει άνετα τα Windows Vista. Εννοείται πως ο δίσκος του είναι SSD στα 128 GB, ενώ διαθέτει και πληθώρα άλλων τεχνικών λειτουργιών.

Επιπλέον το νέο Sony Vaio P netbook έρχεται εφοδιασμένο με 802.11n WiFi, 3G Mobile Broadband, Bluetooth, Card Reader (SD, Memory Stick Duo), καθώς και real-time GPS.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλασσική μπαταρία του μπορεί να το κρατήσει ζωντανό για περισσότερες από 4 ώρες. Αν θέλετε να το παραγγείλετε μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ στο sonystyle.com.

Netbook Sony Vaio P

Netbook Sony Vaio P

Netbook Sony Vaio P

Netbook Sony Vaio P

Netbook Sony Vaio P

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.