XBLOG logo @2x

“Το Άνθος του Κάκτου”, με Ντενίση, Βουτσά, Μπουγιούρη – Κερδίστε Προσκλήσεις!

Για να δούμε ποιοι ή ποιες είναι οι 10 πιο γρήγοροι που θα αφήσουν πρώτοι σχόλιο σε αυτό το post και θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να πάνε αυτό το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο “Θέατρο Ιλίσια – Ντενίση” να δουν την κωμωδία “Το Άνθος του Κάκτου” με τη Μιμή Ντενίση, τον Κώστα Βουτσά και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη!

Προσοχή να γράψετε σωστά το email στη φόρμα αποστολής σχολίου, γιατί θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως μετά μέσω email για τα περαιτέρω.

ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ – ΝΤΕΝΙΣΗ
«ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΤΟΥ»

Το περίφημο έργο των Μπαριγιέ και Γκρεντύ ανεβαίνει στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ – ΝΤΕΝΙΣΗ από τη Μιμή Ντενίση. Η κλασική αυτή  κωμωδία ανεβαίνει σε ελεύθερη διασκευή της ίδιας.

Το έργο έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές εκδοχές πάντα με μεγάλη επιτυχία. Στην Ελλάδα έχει ανέβει από την Κα Κατερίνα, την Έλλη Λαμπέτη και την Μιμή Ντενίση. Στο Broadway έχει παιχτεί για 1370 παραστάσεις με την Λωρήν Μπακώλ.  Στο σινεμά έχει γίνει ταινία με την Ίγκριντ Μπέργκμαν στο ρόλο της στριμμένης ιδιαιτέρας, τον Γουώτερ Ματάου, στο ρόλο του γιατρού και την Γκόλντι Χων που βραβεύτηκε με Οσκαρ για την ερμηνεία της στο ρόλο της Τόνι.

Ο Κώστας Βουτσάς σ΄έναν από τους βασικούς ρόλους, επανέρχεται  στην πρόζα και συνεργάζεται πρώτη φορά με την Μιμή Ντενίση. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο ρόλο του γιατρού για πρώτη φορά σε ρόλο με πολύ χιούμορ.

Η διασκευή και σκηνοθεσία είναι της Μιμής Ντενίση, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Φωτεινής Δήμου, οι φωτισμοί του Αντρέα Μπέλλη και βοηθός σκηνοθέτη ο Χρήστος Καρχαδάκης.

Πρωταγωνιστούν επίσης η Τζένη Διαγούπη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Γιάννης Πολιτάκης, η Βάσω Λασκαράκη και η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων
Τετάρτη, Πέμπτη, Κυριακή στις 7:30
Παρασκευή στις 9:00
Σάββατο στις 6:30 και στις 9:30

Εισιτήρια
Πλατεία: 24 €
Απογευματινές παραστάσεις & Φοιτητικό: 20 €

ΘΕΑΤΡΟ  ΙΛΙΣΙΑ  –  ΝΤΕΝΙΣΗ
Παπαδιαμαντοπούλου 4 Αθήνα
Στάση Μετρό “Μέγαρο Μουσικής”
Τηλ: 2107210045, 2107216317

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.