XBLOG logo @2x

Του ζήτησε να χωρίσουν και… της “έκλεψε” το Facebook!

Στην εποχή του Web 2.0 και των Social Media νομίζω ότι για περιστατικά σαν κι αυτό θα ακούμε όλο και συχνότερα. Δείτε τι έπαθε η Jessica Zamora-Anderson από την Νέα Υόρκη όταν ζήτησε από τον φίλο της να χωρίσουν…

Η Jessica Zamora-Anderson γνωρίστηκε με τον Paul Franco μέσα από το Facebook και μετά από μία επεισοδιακή σχέση του ζήτησε να χωρίσουν. Πώς αντέδρασε τότε εκείνος; Της… απήγαγε τον λογαριασμό της στο Facebook! Έτσι, όταν εκείνη πήγε κάποια στιγμή να κάνει log in με τον κωδικό που είχε ορίσει, είδε ότι ο κωδικός είχε αλλαχθεί, από τον οργισμένο πρώην της.

Ο ίδιος μάλιστα δεν είχε αποκτήσει απλά πρόσβαση στο προφίλ της Jessica στο Facebook, αλλά προχώρησε και σε αλλαγή των πληροφοριών της σελίδας της, μία από τις οποίες αλλαγές ήταν να γράψει ότι η Jessica προτιμάει ερωτικά άτομα του ίδιου φύλου, γεγονός που αύξησε κατακόρυφα τα add request από γυναίκες – μέλη στο Facebook.

Εκτός αυτού, ο Paul άρχισε να “σπαμάρει” με μηνύματα τους φίλους και τους συγγενείς που είχε καταχωρημένους στο προφίλ της η Jessica. Τότε, όταν η ίδια του ζήτησε πίσω το προφίλ της, εκείνος απαίτησε να του δώσει το ποσό των 390 δολαρίων για να της δώσει και πάλι τον έλεγχο.

Η ίδια αρνήθηκε και με τη βοήθεια των δικών της προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές. Ο Paul στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και o έλεγχος του προφίλ της Jessica στο Facebook επέστρεψε στην ίδια.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.