XBLOG logo @2x

Τι παρουσίασε η LG στην IFA 2010

H LG Electronics παρουσιάζει στη φετινή έκθεση IFA 2010 τη νέα γκάμα προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας. Τα εκθέματα όπως θα δείτε και παρακάτω εστιάζουν στην καινοτομία και την υψηλή συνδεσιμότητα…

Στο χώρο υποδοχής του booth της LG μπορούσε να συναντήσει κανείς ένα τεράστιο πάνελ 131 οθονών INFINIA. Ακολουθεί μια συστοιχία τηλεοράσεων LEX8 NANO FULL LED, το πιο πρόσφατο επίτευγμα της εταιρίας στην καινοτομία της εικόνας. Η LEX8 είναι η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο που ενσωματώνει νανοτεχνολογία στον οπίσθιο FULL LED φωτισμό της τηλεόρασης, χάρη στην οποία οι εικόνες είναι καθαρότερες, ομαλότερες και πιο φωτεινές.

Η LEX8 διακρίνεται για τον εξαιρετικά λεπτό INFINIA σχεδιασμό της, διαθέτοντας το πάχος μόλις 8,8 χιλιοστά και το στενότερο πλαίσιο οθόνης, από οποιαδήποτε FULL LED τηλεόραση στην αγορά. Το αθλητικό περιεχόμενο που προβάλλεται στην LEX8 περιλαμβάνει windsurfing και αγώνες σκι, αναδεικνύοντας πλήρως τα άκρως ρεαλιστικά χρώματα που απεικονίζει η LEX8.

Η εντυπωσιακή γκάμα των τρισδιάστατων FULL LED τηλεοράσεων της LG περιλαμβάνει την LEX9, με την ευρεία οθόνη 71 ιντσών, τη μεγαλύτερη 3D LED LCD τηλεόραση της αγοράς. Επιπλέον, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος φιλοξενεί τους 3D προβολείς της LG, όπως επίσης και το ΗΧ900, το πρώτο σύστημα home theater με τεχνολογία Real 3D. Το LG HX900 διαθέτει νέα πρωτοποριακή διάταξη, με την οποία διαχέει τον ήχο σε κάθε άκρη του δωματίου, μεταφέροντας τους θεατές στο επίκεντρο της δράσης!

LG, IFA 2010Παράλληλα, η LG παρουσιάζει την 3D Multi Vision Display, μια γιγάντια οθόνη 180 ιντσών που έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής τρισδιάστατης εικόνα υψηλής ποιότητας. Χάρη στην «απέραντη» και συναρπαστική εικόνα της 3D Multi Vision Display, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να «ταξιδεύσουν» με ένα κανό στην Αϊτή, να «αναχαιτίσουν» εχθρικές δυνάμεις σε ένα παιχνίδι shoot-em-up, ή να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο των κινουμένων σχεδίων.

Η εταιρία παρουσίασε επίσης στην IFA τις νέες τηλεοράσεις OLED, που περιλαμβάνουν την εντυπωσιακή τηλεόραση 3D OLED 31 ιντσών, που εκπλήσσει το κοινό χάρη στο μόλις 2,9 χιλιοστά πάχος της, το λεπτότερο OLED πάνελ στον κόσμο. Οι τηλεοράσεις OLED διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένο σύστημα οπίσθιου φωτισμού, όπου τα pixel παράγουν πρόσθετο φωτισμό στην επιφάνεια της οθόνης, δημιουργώντας ένα εξ΄ολοκλήρου νέο επίπεδο χρώματος, σαφήνειας και βάθους των μαύρων αποχρώσεων.

Επιπλέον, με πάχος όσο ένα μολύβι και εξαιρετική φωτεινότητα, οι οθόνες OLED της LG αποτελούν μια κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε περιβάλλον και επιφάνεια, καθώς η LG παρουσιάζει πώς μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στην οροφή! Η 3D OLED τηλεόραση της LG με την οθόνη 31 ιντσών, παρουσιάζει τις συναρπαστικές δυνατότητες για τρισδιάστατη θέαση με την τεχνολογία OLED, «ταξιδεύοντας» τους θεατές σε έναν τρισδιάστατο κόσμο με κορυφαία λεπτομέρεια, που απλά είναι εκπληκτικό να την παρακολουθείς!

Τέλος, το ενδιαφέρον του κοινού προσελκύει η πλατφόρμα SMART TV της LG, το τεχνολογικό επίτευγμα που υπόσχεται ότι θα επαναπροσδιορίσει τη σχέση των θεατών με την τηλεόραση. Η LG παρουσιάζει στην IFA το όραμά της για την πρωτοποριακή SMART TV, εστιάζοντας σε τέσσερεις διαφορετικές έννοιες, που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής των καταναλωτών: το “EASY” παρέχει στους θεατές ένα βολικό πίνακα διαχείρισης (Home Dashboard), επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές και να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο από μια ενιαία οθόνη.

Το “FUN”, περιλαμβάνει τις ψυχαγωγικές και πρακτικές εφαρμογές της πλατφόρμας, που ποικίλου από  χρωματισμούς για τα παιδικά βιβλία έως μαθήματα πρώτων βοηθειών για τους ενηλίκους.  Το “MORE”, περιλαμβάνει τη λειτουργία Media Link, η οποία συγχρονίζει εύκολα το online περιεχόμενο με ένα smart phone, έτσι ώστε οι χρήστες να παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα on-the-go με απλό και γρήγορο τρόπο.

Τέλος, το “BETTER”, παρέχει απευθείας σύνδεση με τις δημοφιλέστερες online υπηρεσίες, όπως το YouTube, το Maxdome, το Orange και το MLB.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.