XBLOG logo @2x

Τι γράφουν τα Τεχνολογικά Περιοδικά [Μάρτιος 2010]

Μία νέα σειρά post εγκαινιάζουμε εδώ στο xblog: Στην αρχή κάθε μήνα θα μπορείτε να διαβάζετε ποια είναι τα κεντρικά θέματα των ελληνικών τεχνολογικών περιοδικών, για να αποφασίσετε αν και ποιο θα αγοράσετε, πριν πάτε στο περίπτερο.

Ναι, το internet είναι πολύ μπροστά όσον αφορά τις ειδήσεις και την επικαιρότητα, αφού σχεδόν όλες τις ειδήσεις που περιέχουν τα περιοδικά τις έχουμε διαβάσει ήδη στα αγαπημένα μας τεχνολογικά site, ωστόσο σε ό,τι έχει να κάνει με αφιερώματα και συγκριτικές δοκιμές προϊόντων πιστεύω ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά και στα περιοδικά.

Ξεκινάμε αυτόν τον μήνα με τα έξι μεγαλύτερα περιοδικά (T3, PC Magazine, RAM, PC World, Computer Για Όλους, Ηitech) και εξετάζουμε το ενδεχόμενο τον επόμενο μήνα να συμπεριλάβουμε κι άλλα. Η σειρά εμφάνισης είναι τυχαία.

T3

T3

Στο T3 [t3mag.gr] Μαρτίου 2010 συναντάμε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με τα καλύτερα gadget από 20 έως 10.000 ευρώ, αλλά και παρουσίαση του Apple iPad, του Dell Mini 5, του Motorola Milestone και τέλος το Google Nexus One.

Στις σελίδες του περιοδικού περιέχεται επίσης αφιέρωμα στην ψηφιακή τηλεόραση με προτάσεις για αποκωδικοποιητές και τηλεοράσεις.

Επίσης στο τεύχος Μαρτίου θα δείτε αφιερώματα στην έκθεση CES 2010 αλλά και στο Augmented Reality, καθώς επίσης και συγκριτικά για slim laptop, προσιτή DSLR φωτογραφική μηχανή αλλά και controller για όλες τις κονσόλες.

PC Magazine

PC Magazine

Περισσότερες από 200 δωρεάν εφαρμογές και online υπηρεσίες για κάθε χρήση θα βρείτε συγκεντρωμένες στο PC Magazine [e-pcmag.gr] Μαρτίου 2010. Επίσης στο μικροσκόπιο των PC Labs μπαίνουν 18 πολυπύρηνοι επεξεργαστές με κόστος μικρότερο από 200 ευρώ.

Δείτε ακόμα 23 εξωτερικούς σκληρούς με χωρητικότητα έως και 2TB αλλά και 10 DDR3 dual channel RAM kits των 4GB που δοκιμάστηκαν από τους συντάκτες του περιοδικού.

Μην χάσετε επίσης την… απογραφή της δεκαετίας που πέρασε: όλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τα προηγούμενα χρόνια και έβαλαν τις βάσεις για το μέλλον.

RAM

RAM

Το RAM [4pi.gr/ram] Μαρτίου 2010 κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα το iPad, την νέα συσκευή της Apple, αλλά και πληροφορίες για τους ανταγωνιστές της.

Διαβάστε επίσης για το «eTax 2010» (πρόγραμμα φορολογίας), για το πιο λεπτό laptop στον κόσμο Dell Adamo XPS, δείτε ανταπόκριση από την Βαρκελώνη και το Mobile World Congress 2010.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε επίσης να μάθετε πώς μπορείτε να ακούτε και να ηχογραφείτε ραδιοφωνικούς σταθμούς στο internet, πώς να αλλάξετε το φορμά ήχου των βίντεο χωρίς να πειραχθεί η ποιότητα της εικόνας, αλλά και πώς να δημιουργήσετε πορτρέτα σε motherboard με το Photoshop.

PC World

PC World

Cover story στο PC World [pcw.gr] Μαρτίου 2010 είναι τα καλύτερα tips για τα Windows. Διαβάστε για την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, τις έξυπνες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στα συγκριτικά τεστ: 10 netbooks με Windows 7, 16 κάρτες γραφικών με παθητική ψύξη, 17 mainboards με 3 PCI-E x16. Στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε επίσης αφιέρωμα στο e-Government αλλά και στο στοίχημα στο internet.

Computer Για Όλους

Computer Για Όλους

Κεντρικό θέμα στο “Computer Για Όλους” [cgomag.gr] Μαρτίου 2010 είναι ένας οδηγός cracking, στο πώς θα μπορέσετε δηλαδή να ξεκλειδώσετε τα… πάντα. Δείτε με ποιες μεθόδους θα εξασφαλίσετε την προστασία των δεδομένων σας. Διαβάστε επίσης για τους βιντεοπροβολείς υψηλής ευκρίνειας και τα μοντέλα ανάλυσης 720p και 1080p.

Στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε επίσης ρεπορτάζ από την CES 2010, θέμα για τις σημαντικές τεχνολογίες που χάθηκαν την δεκαετία 2000-2009, για την ψηφιακή τηλεόραση, αλλά και πώς το αυτοκίνητό σας θα… μιλήσει στο κινητό σας.

Hitech

Hitech

Στο Hitech [4pi.gr/hitech] Μαρτίου 2010 μπορείτε να διαβάσετε για τον… πόλεμο στα smartphone.

Δείτε επίσης την πρώτη επαφή των συντακτών με νέα προϊόντα, όπως: Plasma TV LG 50PK350, Blu-ray player Philips BDP9500 και Panasonic DMP-BD65, ηχείο hi-end Egglestonworks Nine, αλλά και στερεοφωνικό DAC hi-end Naim Dac.

Μην χάσετε επίσης στα Test του περιοδικού: 7 DSLR φωτογραφικές μηχανές από 600 έως 1.000€, αλλά και πολυκάναλοι τελικοί ενισχυτές από 1.000 έως 4.000€.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.