XBLOG logo @2x

Τα Flocafe παρέχουν δωρεάν Wi-Fi

Όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνω ότι όλο και περισσότερες είναι οι φορές που, ενώ βρίσκομαι έξω, τυχαίνει να χρειαστώ πρόσβαση στο διαδίκτυο, προκειμένου να τσεκάρω κάποια πληροφορία, να στείλω ή να λάβω κάποιο email.

Αυτό κυρίως όταν βρίσκομαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και λιγότερο όταν είμαι για καφέ, ποτό κλπ. Από το καλοκαίρι κάποια καταστήματα Flocafe παρείχαν τη δυνατότητα για σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω δωρεάν Wi-Fi spots σε συνεργασία με την Altec Telecoms. Εδώ και μερικές μέρες ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα και πλέον σιγά-σιγά όλα τα Flocafe θα έχουν δωρεάν Wi-Fi, έτσι ώστε πίνοντας τον καφέ μας να ρίχνουμε και καμιά ματιά στο internet…

Δυστυχώς το site των Flocafe από το καλοκαίρι είναι υπό κατασκευή και έτσι δε μπορούμε να έχουμε επίσημη πληροφόρηση σχετικά με το ποια καταστήματα διαθέτουν ήδη Wi-Fi, σε ποια θα εγκατασταθεί ασύρματο δίκτυο στο άμεσο μέλλον και σε ποια θα αργήσει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα.

Update: Από τα σχόλια μαθαίνουμε ότι Wi-Fi έχουν τα Flocafe που βρίσκονται στις περιοχές: Αγ. Παρασκευή, Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Ζέα, Θεσσαλονίκη, Ν. Κηφισιά, Ν. Σμύρνη, Παράδεισο, Πειραιά, Βριλήσσια, Καλλιθέα.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.