XBLOG logo @2x

Τα 50 καλύτερα clubs στον κόσμο

Κάθε χρόνο, το γνωστό περιοδικό DJ Mag εκτός από το poll που πραγματοποιεί και από το οποίο προκύπτουν οι 100 καλύτεροι djs του κόσμου, διενεργεί και ένα poll στο οποίο καλούνται DJs από όλο τον κόσμο να ψηφίσουν τα καλύτερα clubs παγκοσμίως κατά τη γνώμη τους. Έτσι λοιπόν χθες ανακοινώθηκαν και επισήμως τα αποτελέσματα του poll από το οποίο προέκυψαν τα 50 καλύτερα clubs για το 2007.

Μεγάλος νικητής του φετινού poll αναδεικνύεται το Space από την Ίμπιζα, το οποίο πέρυσι είχε καταλάβει την 5η θέση, ενώ το περσινό νούμερο 1 που ήταν το Fabric από Λονδίνο φέτος το συναντάμε στη 2η θέση. Στην 3η θέση ακολουθεί το Pacha επίσης από την Ίμπιζα, το οποίο μετράει 33 χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει ακάθεκτο.

Σημαντική διάκριση πέτυχε και το δικό μας Cavo Paradiso (Μύκονος), το οποίο και φέτος φιγουράρει στη λίστα των 50 καλύτερων clubs του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 22η θέση. Το Cavo Paradiso αποτελεί πόλο έλξης κάθε καλοκαίρι για έλληνες και μη clubbers που το κατακλύζουν από κάθε μέρος του κόσμου, ενώ εκεί εμφανίζονται κάθε καλοκαίρι σχεδόν οι δημοφιλέστεροι DJs παγκοσμίως.

Εντύπωση, τέλος, προκαλεί το ότι παρά το γεγονός ότι το Αθηναϊκό Venue διέκοψε τη λειτουργία του με το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν του 2005, πολλοί από τους DJs που συμμετείχαν στο poll το ψήφισαν με αποτέλεσμα το Venue να βρίσκεται στην 48η θέση παρόλο που δεν υπάρχει πλέον!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στοιχεία για το poll, αλλά και να δείτε τη λίστα με τα 50 καλύτερα clubs στον κόσμο κάνοντας κλικ εδώ!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.