XBLOG logo @2x

Τα νέα ψηφιακά Recorder της Sony

Sony ICD

Η Sony Media & Peripherals Europe (MPE) παρουσίασε μια νέα σειρά από πολυλειτουργικά ψηφιακά recorder σε μέγεθος τσέπης. Ιδανικά για την εγγραφή διαλέξεων, επαγγελματικών συναντήσεων, παρουσιάσεων, αλλά και μουσικής, είναι κατάλληλα και για την αποθήκευση δεδομένων. Συνδυάζουν τη μεγάλη χωρητικότητα έως και 2 GB, με την ταχύτητα και την ευκολία της άμεσης σύνδεσης USB 2.0 με υπολογιστές PC ή Mac.

Τα μοντέλα ICD-UX71FP και ICD-UX81FR προσφέρουν χωρητικότητα 1GB και 2GB αντίστοιχα και διαθέτουν δέκτη FM για να απολαμβάνετε και να ηχογραφείτε μουσική από το ραδιόφωνο όσο βρίσκεστε εν κινήσει. Το ICD-UX71FP είναι διαθέσιμο σε ροζ χρώμα, ενώ το ICD-UX81FR σε κόκκινο (τα δύο μοντέλα απεικονίζονται παρακάτω). Το ICD-UX71B/S (σε μαύρο ή ασημί χρώμα) και το ICD-UX81B (σε μαύρο χρώμα) προσφέρουν επίσης χωρητικότητα 1 GB και 2 GB αντίστοιχα, αλλά εστιάζονται στην εγγραφή λόγου ή ζωντανής μουσικής, κι έτσι δεν διαθέτουν δέκτη FM. Κάθε μονάδα έχει μικρό μέγεθος-τσέπης και ζυγίζει μόλις 48 γραμμάρια. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν στερεοφωνική εγγραφή ΜΡ3 και υποστηρίζουν αναπαραγωγή αρχείων MP3 και WMA.

«Η σειρά των recorder UX71 και UX81 έχει να κάνει με την ευκολία», είπε ο Louis Leterrier, European Product Manager, της Sony Media Peripherals Europe. «Έχεις το μικρό μέγεθος που απαιτείται για την φορητότητα. Έχεις τις επιλογές λειτουργίας περιλαμβανόμενου και του δέκτη FM, με στόχο την ευελιξία. Έχεις και το υπερβολικά μεγάλο χρόνο εγγραφής χάρη στην χωρητικότητα των 2 GB. Συνυπολογίστε και την απλότητα της σύνδεσης USB χωρίς την ανάγκη καλωδίου, τόσο σε PC, όσο και σε Mac και την φόρτιση της μπαταρίας μέσω του USB, και θα καταλάβετε γιατί αυτή η σειρά είναι τόσο ελκυστική».

Η σύνδεση USB είναι το βασικό χαρακτηριστικό, το οποίο καθιστά αυτά τα recorders τόσο απλά στη χρήση. Ο υπολογιστής, στον οποίο έχουν συνδεθεί μεταχειρίζεται τα recorders σαν μια φορητή συσκευή μνήμης flash, αναγνωρίζοντας τα αρχεία MP3 και WMA, χωρίς να έχει ανάγκη ειδικού λογισμικού ή μετατροπή του φορμά. Η διαχείριση του περιεχομένου είναι ιδιαίτερα εύκολη, αφού τα αρχεία μεταφέρονται και προς τις δύο κατευθύνσεις με drag & drop, αφήνοντας τον χρήστη απερίσπαστο να συγκεντρωθεί σε ότι θέλει να κάνει και όχι στον τρόπο με τον οποίο θα το καταφέρει.

Η ξεχωριστή σχεδίαση της Sony και οι επιλογές μεταξύ των τεσσάρων χρωμάτων διασφαλίζουν ότι τα recorder UX71 και UX81 είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν: στυλάτα και τεχνολογικά εξελιγμένα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.