XBLOG logo @2x

Τα αποτελέσματα των εκλογών 2010 στο κινητό σου

Προτίμησες να βγεις βόλτα απ΄το να είσαι μπροστά στην τηλεόραση ή μπροστά στον υπολογιστή και να παρακολουθείς την ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών; Kανένα πρόβλημα, αφού μπορείς να ενημερώνεσαι για τα αποτελέσματα απ΄το κινητό σου!

Το Υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με την SingularLogic ανέπτυξε μία mobile έκδοση της ιστοσελίδας ekloges.ypes.gr όπου οι πολίτες μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα των εκλογών μέσα από το κινητό τους.

Έτσι, μπορείς με το κινητό σου ή το smartphone σου να επισκεφθείς το ekloges.ypes.gr, χρησιμοποιώντας τον browser που διαθέτει η συσκευή σου (πχ Opera Mobile, Safari κλπ).

Εκεί μπορείς να επιλέξεις την Περιφέρεια που σε ενδιαφέρει αλλά και τον Δήμο που σε ενδιαφέρει και να δεις τα αποτελέσματα αλλά και το ποσοστό που έχει καταμετρηθεί τη στιγμή που θα επισκεφθείς την πύλη του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα screenshots που βλέπεις σε αυτό το post είναι από το iPhone μου, ωστόσο μπήκα στο ekloges.ypes.gr και από ένα Nokia N97 Mini που διαθέτω και το site εμφανίζεται εξίσου καλά, αφού όπως αναφέρω και παραπάνω πρόκειται για mobile version του ekloges.ypes.gr, ειδικά σχεδιασμένη πύλη δηλαδή για εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα.

Στα παρακάτω screenshots βλέπετε μήνυμα “Δεν υπάρχει αποτέλεσμα”, λόγω του ότι πήρα τα screenshots προτού ξεκινήσει η μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων.

Δείτε επίσης: Δες τα αποτελέσματα των εκλογών online!

Αποτελέσματα εκλογών 2010 στο κινητό

Αποτελέσματα εκλογών 2010 στο κινητό

Αποτελέσματα εκλογών 2010 στο κινητό

Αποτελέσματα εκλογών 2010 στο κινητό

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.