XBLOG logo @2x

Ταυτοποιήθηκε το 95% των χρηστών καρτοκινητής COSMOTE και WIND

Ανακοίνωση σχετικά με τον αριθμό των συνδρομητών που έσπευσαν να ονομαστικοποιήσουν τα καρτοκινητά τους εξέδωσαν οι εταιρίες COSMOTE και WIND. Το 95% των συνδρομητών έκανε την διαδικασία της ταυτοποίησης…

Η COSMOTE στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ταυτοποιήθηκε ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των ενεργών χρηστών καρτοκινητής της εταιρίας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιουλίου η προσέλευση του κόσμου για ταυτοποίηση παρουσίασε αύξηση σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% σε σχέση με ολόκληρο το διάστημα των 9 μηνών που διήρκεσε η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Η WIND στη δική της ανακοίνωση γνωστοποιεί ότι το ποσοστό ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής της εταιρίας άγγιξε το 95%. Η προσέλευση των χρηστών τις δύο τελεταίες ημέρες της προθεσμίας στα καταστήματα της WIND και τα εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη την Ελλάδα ήταν διπλάσια σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα, ενώ το Σάββατο 31/7 τα καταστήματα της εταιρίας παρέμειναν ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ για να εξυπηρετηθούν όσοι ήθελαν να ταυτοποιήσουν το καρτοκινητό τους.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν οι γραμμές αυτού του post η Vodafone δεν έβγαλε δική της ανακοίνωση σχετικά με το ποσοστό των συνδρομητών της που ονομαστικοποίησε το καρτοκινητό του.

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας από το Σάββατο 31/7 προχώρησαν σε φραγή των καρτοκινητών που δεν ταυτοποιήθηκαν. Ωστόσο, όσοι δεν έσπευσαν να ταυτοποιήσουν το καρτοκινητό τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διατηρούν τον αριθμό τους μέχρι τις 31/1/2011, διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που ανήκει ο αριθμός για να κάνουν την διαδικασία ταυτοποίησης και να τον επαναφέρουν σε λειτουργία.

Για την διαδικασία ταυτοποίησης θα πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα SIM του αριθμού, καθώς επίσης και ταυτότητα ή διαβατήριο.

[photo]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.