XBLOG logo @2x

Ταυτοποίηση Καρτοκινητών: Τελευταία ευκαιρία για τους αργοπορημένους!

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία ταυτοποίησης των καρτοκινητών, η οποία είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2009. Τι γίνεται όμως με όσους δεν πήγαν μέχρι χθες, Παρασκευή 30/7 στα καταστήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας για να ταυτοποιήσουν τα καρτοκινητά τους;

Οι εταιρίες WIND και Vodafone ανακοίνωσαν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Η WIND ανακοίνωσε ότι τα καταστήματά της σήμερα Σάββατο θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ η Vodafone θα έχει σε λειτουργία κάποια σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κυριακή, ακόμα και σε τουριστικές περιοχές, ώστε να μπορεί όποιος θέλει να κάνει τη διαδικασία της ταυτοποίησης.

Δείτε τη λίστα σημείων ταυτοποίησης της Vodafone που θα λειτουργήσουν την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010 [αρχείο excel].

Από σήμερα σε όσα καρτοκινητά δεν ονομαστικοποιήθηκαν μέχρι χθες Παρασκευή 30/7 ενεργοποιείται φραγή και οι κάτοχοί τους δεν μπορούν ούτε να κάνουν/λάβουν τηλεφωνήματα, αλλά ούτε και να στείλουν/λάβουν γραπτά μηνύματα.

Ωστόσο ο αριθμός τους δεν πρόκειται να απενεργοποιηθεί μέχρι τις 31/1/2011, οπότε μπορούν μέσα σε αυτό το διάστημα να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στο δίκτυο της οποίας ανήκε ο αριθμός, ώστε να κάνουν την διαδικασία ταυτοποίσης (θα πρέπει να έχουν μαζί ταυτότητα ή διαβατήριο).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.