XBLOG logo @2x

Ταινία: Οι Άντρες Που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες

Οι Άντρες Που Κοιτούν Επίμονα Κατσίκες

Ο Λιν Κάσσιντι, κατά κόσμον George Clooney,  είναι ένας ειδικά εκπαιδευμένος αμερικανός στρατιώτης με υπερφυσικές δυνάμεις. Στην τελευταία του αποστολή συναντά και παίρνει μαζί του έναν φέρελπι δημοσιογράφο, τον Ewan McGregor, που αναζητά ένα καυτό θέμα στη μέση Ανατολή. Οι δημιουργοί της ταινίας θα ήθελαν να είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία τύπου αδερφών Κοέν ή ένα έξυπνο πολιτικό σχόλιο για τον πόλεμο των Αμερικανών, δεν τα καταφέρνουν ωστόσο.

Υπάρχουν φυσικά και ξεκαρδιστικές σκηνές, αλλά σε γενικές γραμμές η ταινία ήταν κουραστική και τα αστεία που πολλές φορές έπεφταν στη φτηνή φάρσα σίγουρα στέρησαν τη συνοχή από την ταινία. Το αντιπολεμικό μήνυμα πάντως στάλθηκε, οι Αμερικανοί πρέπει να σώσουν τον κόσμο από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, από την άλλη, ήταν όλες εξαιρετικές, ξεχωρίζοντας τον Kevin Spacey στο ρόλο του εκνευριστικά κακού και τον Jeff Bridges σε ρόλο χίπι-στρατηγού. Αναμφισβήτητα μας αρέσει η κωμική πλευρά του Clooney και το flash back στα νεανικά του χρόνια απλά εμπνευσμένο.

Τέλος, για όσους αναρωτιέστε για τον τίτλο της ταινίας, πρόκειται για την σούπερ δύναμη που κατέχει ο George Clooney να κάνει τις κατσίκες να πέφτουν ξερές με το έντονο βλέμμα του, πράγμα που κάνει και στην καθημερινή του ζωή, αυτή τη φορά όμως, με θύματα τις γυναίκες…

Δείτε το τρέιλερ:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.