XBLOG logo @2x

Συνεχίζει ανοδικά το e-shop.gr

e-shop.gr

Με αύξηση του τζίρου κατά 25% έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2009 για την e-shop.gr επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ανοδική πορεία της εταιρίας, παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα. Οι πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου του 2009 έφτασαν τα 63.8 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με τα 51.1 εκατομμύρια της αντίστοιχης περιόδου του 2008. Η κερδοφορία στο διάστημα αυτό κινήθηκε σε ανάλογα μεγέθη με πέρυσι.

Οι προβλέψεις της διοίκησης για το κλείσιμο του έτους είναι αισιόδοξες με το σύνολο του κύκλου εργασιών για το 2009 να αναμένεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ από τα 112 εκατ. του 2008 και το e-shop.gr να κερδίζει σημαντικό έδαφος έναντι του ανταγωνισμού.

Τα κέρδη EBITDA για το 2009 αναμένονται κοντά στα 5 εκατ. σε σύγκριση με τα 4 εκατ. του προηγούμενου έτους. Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρίας που προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές, καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή και να διατηρεί την υγιή της ανάπτυξη, παρά το δυσχερές οικονομικό κλίμα και τον έντονο ανταγωνισμό.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.