XBLOG logo @2x

Συνάντηση με έναν weekendgeek + Κράχτες

Μετά από κάποια δουλειά που είχα το μεσημέρι κανονίσω με κάτι φίλους να πάμε Παγκράτι για καφέ, όπου εκεί για καφέ δεν είχα πάει ποτέ μου (και πολύ δύσκολα θα ξαναπάω – το γιατί θα το δείτε παρακάτω).

Μπαίνουμε στο μετρό για Σύνταγμα και μετά για Ευαγγελισμό και τι βλέπω στο βαγόνι; Έναν τύπο με μαύρο t-shirt weekendgeeks.gr… Ρε κάτι μου θυμίζει λέω αυτό! Κοιτάω το πρόσωπο και αυτό κάτι μου θύμιζε! Ήταν ο Πάρις, ο ένας εκ των δύο weekendgeeks! Τον πλησίασα, τον χαιρέτισα, τα είπαμε και λιγάκι!

Συνεχίζω τη διαδρομή προς Παγκράτι.. Φτάνουμε στην Υμητού, τον δρόμο με τις καφετέριες. Δεν ήξερα ότι εκεί οι κράχτες είναι χειρότεροι από αυτούς στις καφετέριες στο Θησείο, το έμαθα όμως σήμερα. Από την πρώτη καφετέρια τσουπ σε πλησιάζουν στην αρχή 1, μετά 2, μέχρι και 3 άτομα για να σε πείσουν να κάτσεις στην τάδε καφετέρια! Έλεος!

Ώσπου σε μία καφετέρια ένας τυπάς μας τα έπρηξε λίγο παραπάνω και του λέω σε κάποια φάση “εντάξει χαλάρωσε λίγο”. Με κοιτάει (μετά από ώρα) και μου λέει με ένα υφάκι “Τι μου είπες?”

“Χαλάρωσε λιγάκι” του αποκρίνομαι εγώ.

Μετά μου είπε κάτι περί σεβασμού κλπ και με ρώτησε τι ηλικία έχω. 21, του απαντάω εγώ, 32 μου λέει αυτός. Και μου έλεγε μετά ότι είναι δουλειά του αυτό κλπ, ωραία του λέω εγώ δεν είπα γιατί κάνεις αυτή τη δουλειά, απλά του εξήγησα ότι είναι πολύ ενοχλητικό να περπατάς σε ένα δρόμο με καφετέριες και σε κάφε μαγαζί να σε πρήζουν να κάτσεις εκεί.

Μου ξαναλέει ότι είναι η δουλειά του αυτή, το να με εξυπηρετεί. Αμ δε με εξυπηρετεί, με εκνευρίζει! Και όπως ήταν φυσικό φεύγουμε σούμπιτοι και πάμε στη δίπλα.. Και εκεί μία κοπελίτσα τα ίδια και τα ίδια.. μόνο που επειδή μάλλον είχε ακούσει το “επεισόδιο” στη δίπλα καφετέρια ήταν πιο ήρεμη..

Τελικά φύγαμε από την Υμητού και πήγαμε για καφέ και φαγητό στα Fridays στα Village εκεί δίπλα.

Να τονίσω ότι με αυτό το post δεν είμαι εναντίον των παιδιών που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά με τους επιχειρηματίες. Έλεος, παιδιά είναι πολύ ενοχλητικό αυτό. Να βγαίνεις να πας να πιες τον καφέ σου και να σου πρήζουν τα @ @ για να κάτσεις σε κάθε καφετέρια από όπου περνάς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.