XBLOG logo @2x

Στον όμιλο Ρέστη ο City 99,5

City 99.5

Στον Όμιλο Ρέστη περνάει ο ραδιοφωνικός σταθμός City 99,5, που μέχρι πρότινος ανήκε στον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, οι οποίοι τον Ιούνιο που μας πέρασε αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στα μέσα που είχαν στην ιδιοκτησία τους (Ελεύθερος Τύπος, e-tipos.com, City 99,5) και να αποχωρήσουν από το χώρο των media. Στο μεταξύ ο City 99,5 συνέχισε τη λειτουργία του με πρόγραμμα που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι σε αυτόν. Στο city995.gr ανέβηκε και η ανακοίνωση για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού.

Εξαγορά του CITY 99,5 από τον Όμιλο Ρέστη

Ο Όμιλος Ρέστη ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITY ΑΕ, που κατέχει το ραδιοφωνικό σταθμό CITY 99,5, από το Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κ. Βίκτωρας Ρέστης δήλωσε:

«H απόκτηση του CITY 99,5 ενισχύει σημαντικά την παρουσία του Ομίλου στο χώρο των ΜΜΕ και παράλληλα διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού που ξεχώριζε για το περιεχόμενο και την εγκυρότητα της ενημέρωσης, αλλά και την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού του. Βασική επιδίωξή μας αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση – ενδυνάμωση του σταθμού, ώστε να παραμείνει μια ανεξάρτητη φωνή ενημέρωσης. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την άψογη συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Όμιλο Ρέστη».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.