XBLOG logo @2x

Στη Leo Burnett το In.gr

«In.gr you are in!» είναι το μήνυμα που υπογράφει τη νέα καμπάνια του in.gr, ενός από τα μεγαλύτερα ελληνικά portal, την οποία έχει δημιουργήσει η Leo Burnett. Πηγή έμπνευσης είναι το ίδιο το portal, στο οποίο «όλοι είμαστε διαφορετικοί, και όλοι είμαστε in»…

Η καμπάνια, που ήδη βρίσκεται στον αέρα, αποτελείται από 4 τηλεοπτικά και 9 ραδιοφωνικά σποτ, καθώς και θεματικές καταχωρίσεις. Την παραγωγή επιμελήθηκε η Lynx, με σκηνοθέτη τον Βασίλη Μπουραντά, ενώ τα media χειρίζεται η Starcom.

Το πλήρως ανανεωμένο in.gr, τόσο σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο όσο και την αισθητική, παραμένει ένα από τα κορυφαία ειδησεογραφικά portal και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών. Προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο και ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ενότητες, όπως είναι το αυτοκίνητο, η ψυχαγωγία, η οικονομία, ο αθλητισμός, η τεχνολογία.

Επιπλέον, εμπεριέχει νέα εργαλεία επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του, σε πραγματικό χρόνο, ένα πραγματικά ευρύ φάσμα ειδήσεων και πληροφοριών.

Η Leo Burnett ανέλαβε πρόσφατα την επικοινωνία του in.gr, μετά τη διενέργεια spec.

Πηγή: Marketing Week / Daily Fax

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.