XBLOG logo @2x

Στην Κεφαλονιά ο τυχερός που κερδίζει το Motorola Milestone!

5 χρόνια XBLOG.gr! Το γιορτάζουμε με πρώτο δώρο ένα Motorola Milestone, για το οποίο δηλώσατε συμμετοχή 1.527 αναγνώστες του XBLOG.gr και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό!

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του random.org, νικητής αναδείχθηκε ο αναγνώστης με όνομα «AthensMan1979» που άφησε το σχόλιο #598 την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010 στις 14:39, γράφοντας:

Σχόλιο από: AthensMan1979, Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, 14:39
Το θέλωωωωωωωωωωω! Δικό μου είναι! Χρόνια πολλά xblog!

Επικοινωνήσαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί μαζί του μέσω email και ο τυχερός μας απάντησε πολύ γρήγορα, ενημερώνοντάς μας ότι κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά, όπου και θα παραλάβει το Motorola Milestone, δώρο το οποίο αποτελεί ευγενική προσφορά της WIND!

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Motorola Milestone βρίσκεται ήδη -σφραγισμένο φυσικά- στην σακούλα της WIND και αύριο το πρωί φεύγει για Κεφαλονιά!

Tip: Σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα δώρα, γι΄αυτό κάντε εγγραφή στο RSS feed μας άμεσα ή εγγραφή με το email σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook γίνετε fan του XBLOG τώρα για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα post και τους διαγωνισμούς που έρχονται πολύ-πολύ σύντομα!

Motorola Milestone από την WIND

Motorola Milestone από την WIND

Motorola Milestone από την WIND

Motorola Milestone από την WIND

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.