XBLOG logo @2x

Στην Αθήνα οι αγώνες Special Olympics το 2011

Special Olympics Athens 2011Στην Αθήνα θα φιλοξενηθούν οι αγώνες Special Olympics το 2011, όπως ανακοινώθηκε από τη Special Olympics International. Αναμενόμενο είναι λοιπόν στους αγώνες αυτούς να συγκεντρωθεί η ελίτ των αθλητών που παίρνουν μέρος στους αγώνες Special Olympics, οι οποίοι θα αποτελέσουν πόλο έλξης για κόσμο που θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για αυτό το γεγονός. Φέτος οι αγώνες Special Olympics θα γίνουν στη Σανγκάη από τις 2 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Σημειώνω ότι εκτός από την Αθήνα, υποψήφιες για την ανάληψη της διοργάνωσης των αγώνων Special Olympics 2011 ήταν το Κλίβελαντ, το Οχάιο και το Ραμπάτ.

Παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει αναλάβει να διοργανώσει αρκετές σημαντικές διοργανώσεις, με κορυφαία τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004. Ακολούθησαν από τότε η Eurovision, το Final Four της Ευρωλίγκα, ο τελικός του Uefa Champions League κλπ.. Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι η εμπειρία που αποκτάται από τέτοιες διοργανώσεις είναι μεγάλη και θέλω να πιστεύω ότι χρησιμοποιείται στις επόμενες διοργανώσεις που αναλαμβάνουμε για να μπορούμε να πετυχαίνουμε έτσι ακόμα μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μπορεί όλες αυτές οι διοργανώσεις να μας κοστίζουν πάρα μα πάρα πολλά ευρώ, υπάρχουν και οι χορηγοί που βάζουν και αυτοί το χεράκι τους, αλλά η προβολή και η διαφήμιση της χώρας μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης είναι σίγουρα μεγάλη, με αποτέλεσμα την προσέλκυση κάθε χρόνο όλο και περισσότερων τουριστών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.