XBLOG logo @2x

Σταρ Ελλάς 2009: Ο διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1 συμπλήρωσε 20 χρόνια

Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2009

Με μια διοργάνωση διαφορετική, λαμπερή σαν σταρ και δροσερή σαν… 20άχρονη, γιόρτασε ο αγαπημένος θεσμός του ΑΝΤ1 δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες, διακρίσεις, ομορφιά, αλλά και κάτι παραπάνω! Ο 20ός Διαγωνισμός Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young εξελίχθηκε σε ένα πάρτι με πολύ ανεβασμένη διάθεση και γρήγορους ρυθμούς. Πρωταγωνίστριες στο ξεχωριστό αυτό event ήταν 23 δροσερά και μοντέρνα κορίτσια που όχι μόνο παρέλασαν στη σκηνή του “Αθηνών Αρένα”, αλλά χόρεψαν κιόλας! Στο πλευρό τους ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος η οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς, Βίκυ Καγιά, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την άνεση και το κέφι της, αλλά και με τις ικανότητές της στο τραγούδι!

Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2009

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ήταν: η διεθνούς φήμης φωτογράφος Calliope, ο διατροφολόγος Ηλίας Σακκάς, η επιτυχημένη επιχειρηματίας και πρώτη Σταρ Ελλάς του Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1, Τζένη Μπαλατσινού, το γνωστό μοντέλο με διεθνή καριέρα Δωροθέα Μερκούρη, καθώς και οι δημοφιλείς ηθοποιοί της καθημερινής σειράς “Λόλα”, Άντα Λιβιτσάνου, Θανάσης Ευθυμιάδης και Γιάννης Αϊβάζης.

Εκτός από τα πανέμορφα κορίτσια, οι θεατές απόλαυσαν και κάποιους guest καλλιτέχνες που ανέβασαν ακόμη περισσότερο τον παλμό της βραδιάς: το συγκρότημα Cabin 54, το καυτό ντουέτο Arash και Aysel που εκπροσώπησε το Αζερμπαϊτζάν στον φετινό διαγωνισμό Eurovision, αλλά και τα αστέρια του X Factor, Λούκας και Κόκκινα Χαλιά, που είχαν μαζί τους στα φωνητικά τη Βίκυ Καγιά σε μία εμφάνιση – έκπληξη! Με ένα πρωτότυπο medley οι νεαροί καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν από το μουσικό talent show του ΑΝΤ1, παρουσίασαν τα καινούργια τους τραγούδια.

Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2009

Η βραδιά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους φαν της μόδας. Οι εμφανίσεις των υποψηφίων ήταν συγχρόνως και ένα εντυπωσιακό fashion show με βραδινές τουαλέτες που δημιούργησαν για πρώτη φορά 23 διαφορετικοί σχεδιαστές, μία για κάθε κορίτσι, αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά (με αλφαβητική σειρά οι Άντρια, Άγγελος Μπράτης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Δημήτρης Ζαφειρίου, Δημήτρης Ντάσιος, Δημήτρης Πέτρου, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Κάτια Δελλατόλα, Κiriakos, Laskaris, Λιάνα Καμπά, Λουκία, Oρσαλία Παρθένη, Simeoni, Σμαραγδή, Xαρά Λεμπέση, Χρήστος Βελουδάκης, Χρήστος Κωσταρέλλος, Χριστόφορος Κοτέντος, Deux Hommes, Delight, Theia, Walm).

Το κοινό συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς χειροκροτώντας θερμά όλες τις υποψήφιες και εκδηλώνοντας το κέφι του. Παράλληλα, η Ελένη Καρποδίνη βρισκόταν διαρκώς στα παρασκήνια, μιλούσε με τα κορίτσια και με τους ανθρώπους που επιμελούνταν την εμφάνισή τους και μετέφερε το κλίμα και τα συναισθήματα που επικρατούσαν εκεί. Μετά από τέσσερις ώρες αγωνίας, αλλά και διασκέδασης, έφτασε η μεγάλη στιγμή: η Βίκυ Καγιά παρέλαβε το φάκελο με τα αποτελέσματα του 20ού Διαγωνισμού Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2009. Τα στέμματα της ελληνικής ομορφιάς για το 2009 φόρεσαν οι:

Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2009

Παρόντες στο Διαγωνισμό Ομορφιάς ήταν πολλοί δημοφιλείς δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και ηθοποιοί, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο, το χώρο της μόδας και του θεάματος.

Η εταιρία Calzedonia δημιούργησε τα μαγιώ των υποψηφίων, ενώ τα παπούτσια είναι προσφορά των καταστημάτων J. Bournazos, επίσης αποκλειστικά για το διαγωνισμό του ΑΝΤ1. Τα κοσμήματα και τα ρολόγια των φιναλίστ ήταν προσφορά της D&G Jewels. Τις κομμώσεις επιμελήθηκε ο Ηλίας Ζάρμπαλης, hairstylist της Pantene Pro V και το μακιγιάζ ο Γιάννης Μαρκετάκης με προϊόντα Max Factor. Την εμφάνιση και αισθητική περιποίηση των φιναλίστ ανέλαβαν τα κέντρα υγείας και ομορφιάς “DNA”.

Τη στέψη έκαναν οι νικήτριες του περσινού Διαγωνισμού Ομορφιάς, ντυμένες με δημιουργίες DRC by Dragonas, της Έλενας Δραγώνα.

Star Hellas, Miss Hellas, Miss Young 2009

Μία μεγάλη καινοτομία του φετινού διαγωνισμού ήταν η προσφορά τριών υποτροφιών τριετούς φοίτησης από το Mediterranean College στις μεγάλες νικήτριες. Επιπλέον, η εταιρία Hyundai προσέφερε τρία αυτοκίνητα i10, ενώ υποστηρικτής του διαγωνισμού ήταν επίσης το Dirollo της Optima.

Για την παραγωγή του Διαγωνισμού Ομορφιάς Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young 2009 συνεργάστηκαν οι:

  • Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
  • Επιμ. εκπομπής – Κειμενογράφος: Μάρω Παναγιωτακοπούλου
  • Styling Creative Director: Τάσος Σοφρωνίου
  • Κινησιολογία – Χορογραφίες: Jean – Pierre
  • Σκηνικά: Ηλίας Λεδάκης
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
  • Φωτογραφίες: Πάνος Γεωργίου
  • Οργάνωση παραγωγής: Πέγκυ Χόλη
  • Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Αντωνιάδης
  • Εταιρία παραγωγής: Εna Productions

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.