XBLOG logo @2x

Σκάνδαλο σε ΑΕΙ: Περίεργη ερωτική βραδιά καθηγητή με φοιτητή

κρεβάτι σουίτας ξενοδοχείου

Από στόμα σε στόμα κυκλοφορούν εδώ και μέρες οι φήμες που θέλουν σκάνδαλο να έχει ξεσπάσει σε σχολή ΑΕΙ της βορείου Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο foititakos.gr, αμφιφυλόφιλος καθηγητής φέρεται να έκανε “ιδιαίτερα” μαθήματα σε φοιτητή ή/και φοιτήτριά του, αφού τύχαινει να είναι από το ίδιο χωριό και να γνωρίζονται αρκετά χρόνια.

Οι στενοί συγγενείς της οικογένειας κρατούν το περιστατικό ως επτασφράγιστο μυστικό, σε αντίθεση με την αδελφή του φοιτητή, η οποία έχει άγριες διαθέσεις για τον καθηγητή…

Λόγω της μικρής κοινωνίας, κανείς δεν μιλάει για το περιστατικό στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που έχουν ενδιαφερθεί να κάνουν ρεπορτάζ για το θέμα.

Άγνωστη που φαίνεται όμως να γνωρίζει αρκετά για την υπόθεση, με σχόλιό της στο foititakos.gr, περιγράφει περιστατικό που μοιάζει σε αρκετά σημεία, και συνέβη σε χωριό της βορείου Ελλάδας. Εκεί καθηγητής και φοιτητής εθεάθησαν να μπαίνουν σε ξενοδοχείο, ενώ βγαίνοντας ο φοιτητής έπεσε πάνω στον πατέρα του που έμπαινε στο ξενοδοχείο με γυναίκα που δεν ήταν η μητέρα του!

Λέγεται επίσης ότι ο φοιτητής ήταν πολύ κοντά στο πτυχίο, το οποίο ακόμα δεν έχει πάρει…

Για να δούμε αν θα σπάσει η σιωπή της τοπικής κοινωνίας και μαθευτούν περισσότερα στοιχεία.

[photo by RellyAB]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.