XBLOG logo @2x

Σε μαύρο χάλι ο Παναθηναϊκός φέτος

Ειδικά στο σημερινό ματς με τον Εργοτέλη για τη Super League ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε οτυς φιλάθλους του, αφού ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο ΟΑΚΑ, στον εξ΄αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Πολλά τα αμυντικά κενά για τους παίκτες του Χενκ Τεν Κάτε, ενώ μετά και από αυτή την ήττα το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού κρίνεται αβέβαιο. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αναχώρησε από το ΟΑΚΑ η αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού οπαδοί των πρασίνων αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες.

Πάμε μια γρήγορη βόλτα στο τι γράφουν μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά sites για το ματς, καθώς και δημοφιλή Παναθηναϊκά sites…

  • Sportaction: Έμφραγμα διαρκείας
    Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 3-2 από τον Εργοτέλη και να χάνουν κι άλλο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου. Τραγική και πάλι η αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Τεν Κάτε, φανταστική η εμφάνιση του Κουτσιανικούλη που απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου του «τριφυλλιού».
  • Sportnet: Τον Κούτσ(ι)ανε!
    Δεύτερο χαστούκι, ακόμα πιο ηχηρό, δέχθηκε μέσα σε λίγα 24ωρα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Εργοτέλη με 3-2 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής και ακόμα τρεις βαθμοί πέταξαν μακριά. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο «Έλληνας Μέσι» που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Παναθηναϊκού σκοράροντας δύο φορές και δίνοντας μία ασίστ.
  • Contra: Σόου Κουτσιανικούλη στο ΟΑΚΑ
    Σε προσωπικό σόου του Βασίλη Κουτσιανικούλη εξελίχθηκε ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί παρά τις ελλείψεις τους έφυγαν από το ΟΑΚΑ με μια σπουδαία νίκη (3-2). Αποδοκίμασαν τις επιλογές του τεν Κάτε οι οπαδοί των πρασίνων.
  • Green Web Fans: Ξυπνήστε!
    Η σημερινή γκέλα, που θα ήταν καταστροφική αν δεν μας ευνοούσαν τα άλλα αποτελέσματα, προσφέρεται περισσότερο για ένα πρώτο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ απολογισμό, παρά για αγωνιστικές αναλύσεις…
  • Panatha.gr: Ξεφτύλα
    Τη μεγαλύτερη ίσως ντροπή της ιστορίας του γνώρισε απόψε στο ΟΑΚΑ ο -και καλά- νέος Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχασαν μόνο με 2-3 από τον γίγαντα Εργοτέλη ενώ άνετα το σκορ θα μπορούσε να είναι 2-4 ή ακόμα και 2-5 αφού κάθε κατεβασιά των φιλοξενούμενων βρώμαγε γκολ από χιλιόμετρα. Έρμαιο στις ορέξεις των παικτών του Καραγεοργίου το πράσινο τσίρκο που παρουσίασε ο Τεν Κάτε ως αμυντική γραμμή.

[photo via panatha.gr]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.