XBLOG logo @2x

Σήμερα στις 5:00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Αντιγράφω το post του Φώτη Μπόμπολα, το οποίο έχει ανέβει και στο σχετικό event του Facebook, που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα στις 5:00 στο Σύνταγμα:

Σήμερα Παρασκευή υπάρχει μια θαυμάσια ευκαιρία!

Ευκαιρία, για μια αυθόρμητη και χωρίς περιορισμούς συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα στις 5μμ. Ακριβώς έξω από το Κοινοβούλιο, την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας που είτε θα ανοίξει την διαδικασία διερεύνησης και τιμωρίας επίορκων πολιτικών προσώπων, είτε θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους για μια ακόμα φορά…

Πολίτες όλων των ηλικιών, κάθε ιδεολογίας, από όλα τα στρώματα της κοινωνίας, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν απέναντι σε διεφθαρμένους πολιτικούς που με δική μας εντολή κυβερνούν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε τα 35 τελευταία χρόνια.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στα μάτια, ενώ θα βρίσκονται στα παράθυρα του Κοινοβουλίου κοιτώντας τους πολίτες, τους πραγματικούς αντιπροσώπους της κοινωνίας, που με την ήρεμη παρουσία τους θα παραδώσουν ένα ηχηρό μήνυμα ανάληψης ευθύνης για τις επόμενες πολιτικές τους πράξεις και επιλογές!..

Είναι μια δυναμική και ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πολιτών στην οποία αναμένεται όλοι να περάσουν καλά, να συζητήσουν, να γνωριστούν, δίνοντας όμως και το απαραίτητο ηχηρό μήνυμα στο πολιτικό προσωπικό που έχει “ξεφύγει” τελείως!..

(καλού κακού ας έχουμε και μια σκουρόχρωμη συμβολική ψήφο στο χέρι!)

Περισσότερα στο fotisbobolas.wordpress.com.

Αν τελειώσω έγκαιρα τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχω σήμερα θα κατέβω Σύνταγμα. Μακάρι να μαζευτεί πολύς κόσμος και όχι 10-20 άτομα και μακάρι να μη μπλεχτούν ταχαροποιά στοιχειά και έχουμε τα γνωστά επακόλουθα… Δηλαδή ΜΑΤ, δακρυγόνα και συγκρούσεις…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.