XBLOG logo @2x

Ράδιο Αρβύλα: Νέες διαφημίσεις WIND «Γρυλορούτερ» και «Γιούρια»

Έτοιμες οι δύο νέες διαφημίσεις της WIND με την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα! Στα δύο νέα σποτ πρωταγωνιστούν ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς. Το πρώτο σποτ αφορά στο mobile internet της WIND, ενώ το δεύτερο είναι το “Γιούρια”, γνωστό από τις εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα. Δείτε τα βίντεο!

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνεργασία της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με την WIND, με τους πρώτους να πρωταγωνιστούν στην νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμοιβή των Ράδιο Αρβύλα, ύψους 550.000 ευρώ, δόθηκε ολόκληρη στο ίδρυμα για παιδιά “Κιβωτός του Κόσμου”, ενώ και η WIND για τους επόμενους έξι μήνες θα διαθέσει στο ίδιο ίδρυμα το 2% των εσόδων της νέας WIND Καρτοκινητής, ενώ ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, η εταιρία θα διαθέσει κατ΄ελάχιστον το ποσό των 150.000 ευρώ.

Ακολουθούν βίντεο με τα δύο νέα διαφημιστικά σποτ, «Γρυλορούτερ» και «Γιούρια», ενώ μπορείτε να δείτε επίσης τα διαφημιστικά σποτ που έπαιξαν τις προηγούμενες μέρες, καθώς επίσης και τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.