XBLOG logo @2x

Πρώτος στον όμιλό του ο Παναθηναϊκός

Με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη ο Παναθηναϊκός όχι μόνο σφράγισε το εισιτήριο στους ”16” του Champions League, έξι χρόνια μετά την τελευταία φορά, αλλά με το αποτέλεσμα της Βρέμης κατέκτησε και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι πράσινοι που προκρίνονταν ακόμα και με ισοπαλία, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ ο Τζιόλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 6′ ο Μπεκιάι έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη.

Στο 15′ η Ανόρθωση απάντησε και λίγο έλλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ταχέρ αστόχησε σε κενή εστία από σέντρα του Λαμπάν. Για δέκα λεπτά η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ισορρόπησε στον αγώνα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν άργησε να αναλάβει εκ νέου τα ηνία. Στο 35′ ο Καραγκούνης σούταρε άουτ και τρία λεπτά μετά ο Μάντζιος με πλασέ δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο , ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Νάγκι να περνά στη θέση του Μπεκιάι και τον Φρούσο στη θέση του Δέλλα. Ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Κλέιτον, ενώ στο 63′ ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης σταμάτησε την προσπάθεια του Μάντζιου.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Παναθηναϊκού σημείωσε στο 69′ ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο Καραγκούνης εκμεταλλευόμενος την λάθος πάσα του Μπάρντον, έκανε το 1-0 από το ύψος της περιοχής και έστειλε στον έβδομο ουρανό τους φίλους του Παναθηναϊκού.

[photo via sport24]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.