XBLOG logo @2x

Προτείνουμε 8 κινητά τηλέφωνα για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες

Αν ο Άγιος Βασίλης δεν έχει κάνει ακόμα την επίσκεψή του στο σπίτι σας και δεν θέλετε να σας φέρει πάλι ένα ελαφάκι, το xblog.gr σας προτείνει μερικά κινητά τηλέφωνα για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Μέχρι 100 ευρώ

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να αγοράσετε ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά σας ενδιαφέρει η κομψότητα και τα αρκετά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, τότε  σίγουρα το Sony Ericsson T303 είναι μονόδρομος.

Το νέο slide κινητό Sony Ericsson T303 συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που θα σας διευκολύνουν με την απλότητα στη χρήση τους και με το μαύρο ή ασημί χρώμα και το σύγχρονο design, θα δώσει στυλ στην επικοινωνία σας.

Διαθέτει κάμερα 1,3 Megapixels, bluetooth, ραδιόφωνο, καθώς και δυνατότητα αναπαραγωγής  MP3.

Από 100 έως 200 ευρώ

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει πληθώρα κινητών τηλεφώνων. Εμείς σας προτείνουμε δύο μοντέλα λίγο διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά με αρκετά καλές τεχνικές δυνατότητες και πολύ ωραίο design.

Nokia 6300i - LG KF510

Από τη μία το Nokia 6300i διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, bluetooth, δυνατότητα επέκτασης μνήμης, καθώς και υποστήριξη Wi-Fi, αλλά υστερεί λίγο στην κάμερα, καθώς σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν κινητά με καλύτερη κάμερα από τα 2 Megapixels. Το κόστος  Nokia 6300i ανέρχεται περίπου στα 200 ευρώ.

Από την άλλη μεριά η LG έχει να μας παρουσιάσει τη δική της πρόταση για αυτή την κατηγορία, τo LG KF510. Η slide πρόταση της εταιρείας διακρίνεται από τον εξαιρετικά λεπτό και λειτουργικό σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του KF510, σίγουρα το δυνατότερο σημείο του είναι η κάμερα των 3 Megapixels. Επίσης διαθέτει bluetooth και επεκτάσιμη μνήμη μέσω καρτών microSD.

Από 200 έως 400 ευρώ

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν κινητά ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη. Το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ακόμα είναι να ψήσουν καφέ! 😛

LG Viewty - Nokia N82

Δύο πολύ καλές επιλογές είναι το LG Viewty κοντά στα 240 ευρώ και το Nokia N82 κοντά στα 350 ευρώ. Αν και είναι δύο εντελώς διαφορετικές συσκευές, διαθέτουν και οι δύο κάμερα 5 Megapixels και αρκετές multimedia δυνατότητες.

Από τη μία μεριά στο LG Viewty ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής, καθώς και το πολύ ωραίο design του (ειδικά σε άσπρο είναι τέλειο), ενώ από την άλλη στο N82 ξεχωρίζουν το ανοιχτό λειτουργικό Symbian, το GPS και το ενσωματωμένο Wi-Fi.

Από 400 ευρώ και πάνω

Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουν κυρίως κινητά με κάμερα 8 Megapixels ή κινητά τηλέφωνα / PDA με δυνατότητες που πλησιάζουν αυτές των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

LG KC910 - Samsung i8510 - HTC Touch HD

Εγώ μπορώ να ξεχωρίσω τρία κινητά: Το LG KC910 με τιμή γύρω στα 450 ευρώ, το Samsung i8510 με τιμή γύρω στα 630 ευρώ και το HTC Touch HD με τιμή 699 ευρώ. Τα δύο πρώτα ξεχωρίζουν κυρίως για τις multimedia δυνατότητές τους και κυρίως για την κάμερα των 8 Megapixels που διαθέτουν, ενώ το HTC Touch HD πιστεύω πως είναι το πληρέστερο Windows Mobile κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά.

Και τα τρία τηλέφωνα είναι πλήρη όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με ενσωματωμένο GPS, Wi-Fi, bluetooth και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών. Στο HTC Touch HD αξίζει να αναφέρουμε την τεράστια οθόνη 3,8″ που διαθέτει με ανάλυση 480 x 800 pixels.

Καλές γιορτές λοιπόν και καλές αγορές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.