XBLOG logo @2x

Ποιοτικό ζευγάρι ηχείων για το iPhone: ZIKMU, Parrot by Starck

Το «ZIKMU, Parrot by Starck» είναι ένα ζευγάρι ηχείων για το iPhone ή το iPod σας, που προέκυψε μετά από τρία χρόνια έρευνας της γαλλικής εταιρίας Parrot, και αποτελεί έναν τολμηρό συνδυασμό σχεδιασμού και υψηλής απόδοσης ακουστικής!

Ο σχεδιασμός των ηχείων φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Philippe Starck, ενώ η ιδέα βασίζεται σε έναν μοναδικό σχεδιασμό -διαφόρων τεχνολογιών ακουστικής- που έγινε εφικτός μέσω της εξελιγμένης ψηφιακής επεξεργασίας σήματος (DSP). Το αποτέλεσμα: ένα διακριτικό και όμορφα σχεδιασμένο αντικείμενο, που παράγει εντυπωσιακό ήχο, ικανοποιώντας και το πιο απαιτητικό αυτί.

Ασύρματη Σύνδεση
Μέσω Bluetooth ή Wi-Fi, τα ZIKMU παίζουν με εκπληκτική σαφήνεια. Επιτέλους, ξαναζήστε τη μουσική που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας, μεταφέροντάς την μέσω Wi-Fi στα ηχεία. Περάστε τη μουσική σας με στυλ, μέσω Bluetooth από το κινητό σας.

Πλήρης συμβατότητα iPhone/iPod
Ανακαλύψτε τον καταπληκτικό συνδυασμό μεταξύ iPod/iPhone και αυτών των εντυπωσιακών ηχείων. Τα ηχεια ZIMKU έχουν σχεδιαστεί για πλήρη συμβατότητα με το iPhone σας και την τελευταία γενιά των iPod και iPod touch. Με την τοποθέτηση της συσκευής σας στον σταθμό παροχής «docking station», μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ αυτή επαναφορτίζεται. Ελέγξτε τα ηχεία σας και το συνδεδεμένο iPhone από την άνεση του καναπέ σας, με το ευφυές RF τηλεχειριστήριο.

Επιπλέον δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης, μέσω RCA
Νιώστε απόλυτα ελεύθερος να συνδέσετε οποιοδήποτε mp3 player, walkman, CD-player, Laptop που δεν διαθέτει ασύρματη σύνδεση, μέσω της εισαγωγής RCA, ακόμα… και την τηλεόρασή σας! Χαλαρώστε, διασκεδάστε, απολαύστε την ταινία, το αγαπημένο σας PC game, τη μουσική… ζήστε την εμπειρία των ZIKMU σε όλες τις διαστάσεις.

Το «ZIKMU, Parrot by Starck» θα το βρείτε στα καταστήματα με την τιμή του να παίζει γύρω στα 1.490 ευρώ, ενώ περισσότερα για το συγκεκριμένο ζευγάρι ηχείων μπορείτε να δείτε στο homecinema.gr.

Ηχεία για το iPhone

Ηχεία για το iPhone ή το iPod

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.