XBLOG logo @2x

Ποια ιστοσελίδα αγγελιών να διαλέξω;

bigmarket.gr μικρές αγγελίες

Θα αναρωτιέστε “ποιά είναι καλή σελίδα αγγελιών στο διαδίκτυο”… Σε αυτό το post θα σας δώσουμε κάποια κριτήρια για να βρείτε μόνοι σας την απάντηση, χωρίς περιττές εισαγωγές:

1. Διαλέξτε μια δωρεάν ιστοσελίδα. Προσέξτε να μην υπάρχει κρυφή χρέωση ούτε στην αγορά ούτε στην πώληση. Οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι πλέον δωρεάν, τουλάχιστον για τον αναγνώστη. Η “Χρυσή Ευκαιρία” είναι ίσως η μόνη που χρεώνει (ακόμα) τον αναγνώστη που θέλει να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή.

2. Υπάρχουν σελίδες που δεν απαιτούν εγγραφή, η επαφή σας γίνεται απλά μέσω του email σας. Μία τέτοια είναι το bigmarket.gr. Συνήθως οι άλλες σελίδες που απαιτούν εγγραφή, το κάνουν για να μεταπωλήσουν τα στοιχεία σας αλλού.

3. Διαλέξτε μια ιστοσελίδα που να εξυπηρετεί και τηλεφωνικά. Έχουμε πλέον κουραστεί με την επικοινωνία μέσω email, όπου σε μια απλή ερώτηση περιμένουμε δύο μέρες για να πάρουμε μια λάθος απάντηση. Μόνο δύο ιστοσελίδες έχουν εξυπηρέτηση πελατών, η καθιερωμένη “Χρυσή Ευκαιρία” και το καινούριο bigmarket.gr.

4. Αν σας ενδιαφέρει η γρήγορη πώληση, προτιμήστε μια σελίδα με “επιλογές προώθησης” της αγγελία σας. Με λίγα χρήματα κάνετε την αγγελία σας “turbo”. Εδώ ξεχωρίζουμε πάλι το bigmarket.gr που δίνει πολλές επιλογές, αλλά και το παλιό καλό poulato.gr.

5. Διαλέξτε μια ιστοσελίδα λειτουργική, γρήγορη, με καλή μηχανή αναζήτησης, με πολλές κατηγορίες προϊόντων. Το design είναι καθαρά θέμα γούστου. Όσο για τη λειτουργικότητα, εμείς προτιμάμε το osooso.gr, το zklik.net, αλλά και το bigmarket.gr.

6. Τέλος, το… μέγεθος μετράει. Όσο πιο πολλές αγγελίες έχει μια ιστοσελίδα, τόσο πιο πολλούς αναγνώστες τραβάει και εσείς αυξάνετε έτσι τις πιθανότητές σας να βρείτε αγοραστή. Εδώ, η “Χρυσή Ευκαιρία”, λόγω κύριως της εφημερίδας έχει την καλύτερη θέση με 70.000 αγγελίες και ακολουθούν το bigmarket.gr με 18.000 αγγελίες, το slando.gr με 14.000, το poulato.gr με 5.000, το zklik.net με 2.500 αγγελίες.

Σας δώσαμε μερικές ιδέες. Αν έχετε χρόνο, κάντε τη δική σας έρευνα και πείτε μας τη γνώμη σας. Αν όχι, αρκεστείτε στη “Χρυσή Ευκαιρία” και το bigmarket.gr.

Καλές Αγορές και Πωλήσεις!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.