XBLOG logo @2x

Πλαίσιο: Τώρα και με είδη για την παραλία!

Μα είναι δυνατόν το «Πλαίσιο» να πουλάει εποχικά είδη; Δηλαδή εκεί που πας να αγοράσεις ένα σκληρό δίσκο παίρνεις μαζί σου και μια ομπρέλα παραλίας και μάλιστα φούξια; Αυτά νόμιζα πως συμβαίνουν μόνο στο  Jumbo που από παιχνιδάδικο έχει μετατραπεί σε έκθεση κινέζικων προιόντων.

Το «Πλαίσιο», αν και έχει απευθείας σύνδεση με Κίνα (λέγε με και Turbo-X), τουλάχιστον μέχρι τώρα κρατούσε χαρακτήρα και εμπορευόταν σταθερά, είδη γραφείου και προιόντα τεχνολογίας (σε ένα ευρύ φάσμα βέβαια). Η στάση του αυτή το έκανε συνώνυμο της εξειδίκευσης και της γνώσης, κατά κάποιο τρόπο, και κατ΄επέκταση σεβαστό στους πελάτες του που ένιωθαν σιγουριά για το after sales service.

Αυτή η διεύρυνση των προιόντων, σε ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες παραλίας, μόνο κακό μπορεί να κάνει στο προφίλ που με τόσο κόπο χτίστηκε αργά αλλά σταθερά, ξεκινώντας από καμαρούλα μια σταλιά 2 x 3 επί της οδού Στουρνάρη.

Ποια θα είναι η συνέχεια αγαπητό Πλαίσιο; Μήπως χριστουγεννιάτικα στολίδια; Μήπως αποκριάτικες στολές; Μήπως λαμπάδες Τζι-Αϊ-Τζο Limited Edition;

Πηγή: Akouseto

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.