XBLOG logo @2x

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Saturn Θεσσαλονίκης

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης που μας πέρασε έσπευσαν δεκάδες φίλοι της τεχνολογίας στο Saturn στην Θεσσαλονίκης, για να δουν από κοντά τις προσφορές την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

Φυσικά δεν αντικρίσαμε εικόνες σαν αυτές από το opening του πρώτου καταστήματος Saturn στην Αθήνα πριν από ενάμιση χρόνο, όπου είχαν δημιουργηθεί από νωρίς ουρές έξω από το κατάστημα, με αρκετό κόσμο να φεύγει έχοντας αγοράσει 2-3 τηλεοράσεις ή laptop, εξαιτίας των πολλών προσφορών του καταστήματος.

Εγκαίνια Saturn ΘεσσαλονίκηςΆλλωστε η κρίση είναι εδώ και μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε δύο και τρεις φορές αν θα προχωρήσουμε στην αγορά διαφόρων προϊόντων.

Το Saturn της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Σταυρούπολη (Λαγκαδά 341), εκτείνεται σε έναν χώρο έκτασης 4.000 τμ και διαθέτει 300 θέσεις parking. Για την εξυπηρέτηση του κοινού στο κατάστημα απασχολούνται περισσότερα από 80 άτομα.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (νομάρχης Θεσ/νίκης), ο Σάββας Σερασίδης (δήμαρχος Σταυρούπολης) και ο Patric Vogel (Country Manager και CEO, Media Saturn Administration).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.