XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: Sony Ericsson XPERIA X10

Sony Ericsson XPERIA X10, το πλήρες multimedia smartphone που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και στην Ελλάδα. Το πρώτο smartphone της Sony Ericsson με λειτουργικό Android είναι εδώ και εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές του, αλλά και με τον κομψό σχεδιασμό του!

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς!

Δείτε επίσης:

Πρώτες εντυπώσεις για το Sony Ericsson XPERIA X10
Φωτογραφίες που τραβήξαμε με την κάμερα του XPERIA X10

Το XPERIA X10 είναι ό,τι πρέπει για εσάς που θέλετε να έχετε συγκεντρωμένη όλη την επικοινωνία σας με τις επαφές σας, είτε η επικοινωνία αυτή έγινε μέσω Facebook, Twitter, emails, SMS ή τηλεφωνικών κλήσεων, χάρη στην εφαρμογή Timescape. Με την εφαρμογή Mediascape επίσης έχετε άμεση πρόσβαση στο multimedia υλικό που έχετε στο κινητό σας ή στο account σας στο Facebook για παράδειγμα (photos, videos).

H κάμερα του XPERIA X10 έχει ανάλυση 8.1 megapixel για ποιοτικές φωτογραφικές λήψεις, η οποία έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει έως και 5 πρόσωπα ανά φωτογραφία (αρκεί την πρώτη φορά που θα φωτογραφήσετε κάποια επαφή σας να κάνετε μετά το απαραίτητο tag).

Ταχύτατη στην απόκριση είναι και η οθόνη TFT αφής 4 ιντσών που διαθέτει το Sony Ericsson XPERIA X10, με ανάλυση 480 x 654 pixels, ό,τι πρέπει δηλαδή για πλοήγηση στο internet on the go, ή ανάγνωση των emails σας και άλλων αρχείων που πρέπει να διαβάσετε ενώ βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή σας.

Κυκλοφορεί σε λευκό ή μαύρο χρώμα, στην τιμή των 569 ευρώ (σκέτη συσκευή, περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.