XBLOG logo @2x

Παρουσίαση του ZTE Blade από την WIND

Στην αποκλειστική διάθεση του ZTE Blade, ενός προσιτού Android smartphone, προχώρησε αυτές τις μέρες η WIND. Την Πέμπτη που μας πέρασε το μεσημέρι βρέθηκα στα γραφεία της WIND για την παρουσίαση του νέου αυτού smartphone.

Το ZTE Blade είναι ένα από τα πιο προσιτά Android smartphones (159 ευρώ για αγορά σκέτης συσκευής χωρίς σύνδεση) που κυκλοφορούν στην αγορά, χωρίς να υστερεί καθόλου σε επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά όμως.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής TFT 3,5 ιντσών υψηλής ανάλυσης (800 x 480 pixels), κάμερα 3,2 Megapixels με autofocus και εγγραφή βίντεο, καθώς και GPS/Α-GPS και δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi. Ακόμη υποστηρίζει browsing στο internet με ταχύτητες έως 7.2 Mbps (3G/HSDPA), ενώ διαθέτει προεγκατεστημένη μνήμη 2 GB για την αποθήκευση των αρχείων των χρηστών.

Το λειτουργικό που τρέχει το ZTE Blade είναι το Android 2.1, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε πλήρη πρόσβαση στα αγαπημένα σας social networks (Facebook, Twitter κλπ), τις υπηρεσίες της Google (Gmail, Google Maps, G-Talk), αλλά και σε περισσότερες από 100.000 εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στο Android Market δωρεάν!

Αν αναρωτιέστε (οι πιο hardcore χρήστες) αν το Blade θα πάρει αναβάθμιση σε Android 2.2, τα στελέχη της WIND και της ΖΤΕ μας είπαν ότι θα αναβαθμιστεί σε Android 2.2 τέλη Δεκεμβρίου 2010 – αρχές Ιανουαρίου 2011.

Ποια είναι όμως η ZTE;

Πολλοί από εσάς σίγουρα ακούτε για πρώτη φορά την εταιρία ΖΤΕ. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες και συνεργασίες με 59 από τους 100 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1985 στην Κίνα και προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν σε επικοινωνία μέσω φωνής, δεδομένων, πολυμέσων και ασύρματης ευρυζωνικότητας αλλά και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του ZTE Blade

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που τράβηξα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ZTE Blade στα γραφεία της WIND.

Παρουσίαση ZTE Blade στην WIND

Παρουσίαση ZTE Blade στην WIND

Παρουσίαση ZTE Blade στην WIND

Παρουσίαση ZTE Blade στην WIND

Παρουσίαση ZTE Blade στην WIND

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.