XBLOG logo @2x

ΠΑΟ στον Τελικό του Final Four!

ΠΑΟ στον τελικό του Final Four

Με σκορ 84-82 έναντι του ΟΣΦΠ, ο Παναθηναϊκός πέρασε στον μεγάλο τελικό του Final Four της Ευρωλίγκα 2009 και μεθαύριο θα διεκδικήσει τον πέμπτο του ευρωπαϊκό τίτλο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πριν από μερικές ώρες πέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ.

Από τους πράσινους ξεχώρισαν Γιασκεβίτσιους, Σπανούλης, Μπατίστ και Πέκοβιτς, Τσίλντρες, Βούισιτς, Γκριρ και Μπουρούσης οι κορυφαίοι από τους ερυθρόλευκους.

  • Sport24.gr: Green Berlin!
    Σε έναν πραγματικά μεγάλο ημιτελικό, ανάμεσα στις δύο ομάδες εκατομμυρίων και παικτών με προσωπικότητα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 84-82, με τον Γιάννη Μπουρούση να χάνει στο τέλος την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, σε έναν ημιτελικό διαφήμιση του ευρωπαϊκού και όχι μόνο του ελληνικού μπάσκετ!
  • Sportdog.gr: Τώρα η κούπα!
    Σε έναν καταπληκτικό ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό: 84-82. Ο Παναθηναϊκός θα είναι, τελικά, ο αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας (Κυριακή, 21.00), καθώς κατάφερε να επικρατήσει στις λεπτομέρειες του Ολυμπιακού με 84-82. Οι «πράσινοι» είχαν σε εκπληκτική μέρα την τετράδα Γιασικεβίτσιους, Πέκοβιτς, Σπανούλη και Μπατίστ, με τον πρώτο να πραγματοποιεί ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, έχοντας απαντήσεις στις αντίστοιχες λύσεις των «ερυθρολεύκων».
  • Sport-fm.gr: Πεντάστερος!
    Το πέμπτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός! Σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό επικράτησε του Ολυμπιακού με 84-82 βάζοντας τέλος στην κακή παράδοση του Τελ Αβίβ και της Σαραγόσα. Αντίπαλος των «πράσινων» την Κυριακή (21:00) θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε μία ρεβάνς του προπέρσινου τελικού. Πέκοβιτς με 20, Μπατίστ με 19, αλλά και οι Γιασικεβίτσιους και Σπανούλης με 18 πόντους ξεχώρισαν. Οι «ερυθρόλευκοι», από τους οποίους ξεχώρισαν Παπαλουκάς και Γκριρ, θα αρκεστούν στην παρηγοριά που προσφέρει ο μικρός τελικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Το σκορ των περιόδων και τα στατιστικά του αγώνα από το euroleague.net:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.