XBLOG logo @2x

ΠΑΟ: Ήττα 3-1 από την Σπάρτα Πράγας

Σπάρτα Πράγας - Παναθηναϊκός

Δεν τα κατάφερε στην Πράγα απέναντι στην Σπάρτα ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε με σκορ 3-1, σε έναν αγώνα όπου αντιμετώπισε σημαντικά κενά στην άμυνά του. Τώρα την επόμενη Τρίτη στον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ, οι πράσινοι θα πρέπει να πάρουν την νίκη με 2 γκολ διαφορά, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση των ομίλων του Champions League!

Ο μόνος που έκανε τη διαφορά στην άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν ο Μπίαρσμι, με τους Καντέ και Βύντρα να κάνουν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε δει. Με το κλασικό 4-4-2 παρατάχθηκε στο γήπεδο η Σπάρτα Πράγας του Γιόζεφ Χόβανετς, ενώ ο Χενκ Τεν Κάτε παρέταξε την ομάδα με 4-3-2-1.

Η Σπάρτα άνοιξε το σκορ στο 26′ με κεφαλιά του Χόλεντα ύστερα από σέντρα του Κούζνιρ, ενώ το 2-0 ήρθε στο 31′ με τον Ζέμαν να κεραυνοβολεί τον Γκαλίνοβιτς. Στο 67′ οι πράσινοι μείωσαν με προβολή του Σαλπιγγίδη μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου.

Σπάρτα Πράγας (Γιόζεφ Χόβανετς): Μπλάζεκ, Ρέπκα, Κούμπνικ, Πάμιτς, Ζόφτσακ, Βίλφριντ (90’+1′ Στρέστικ), Κούζνιρ, Χόλεντα (58′ Προυντνίκοφ), Ζέμαν (76′ Κάλουντα), Βάσεκ, Χούσεκ

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Μπίαρσμιρ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ (69′ Σαριέγκι), Σιμάο, Ζιλμπέρτο (84′ Κατσουράνης), Γκαμπριέλ (58′ Λέτο), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ

[photo by sport24]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.