XBLOG logo @2x

Πανόραμα Design 2007

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το τέταρτο Πανόραμα Design, που φέτος θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Κέντρου Τεχνών Χαλανδρίου. Mε μεγαλύτερη πλέον χωρητικότητα, το Κέντρο Τεχνών είναι ένα συνεδριακό κέντρο υψηλών προδιαγραφών πou εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2004, ως χώρος φιλοξενίας πολιτιστικών, αθλητικών και συνεδριακών διοργανώσεων, ενώ καλύπτει στο έπακρο τις απαιτητικές ανάγκες της διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό για την εφαρμοσμένη δημιουργία.

Δημιουργοί από όλο το φάσμα του design στην Ελλάδα (διαφήμιση, εκδόσεις, διαδίκτυο, εικονογράφηση, πολυμέσα) συγκεντρώνονται, συζητούν, παρουσιάζουν δουλειές τους και θέτουν προβληματισμούς για το ελληνικό design. Το τρίτο Πανόραμα προχώρησε ένα βήμα μπροστά ενσωματώνοντας στο πρόγραμμα του, την παρουσίαση καταξιωμένων δημιουργών απο το εξωτερικό (οι Βρετανοί Less Rain και ο Ισραηλινός Oded Ezer), μια καινοτομία που αγκαλιάστηκε αμέσως με ενθουσιασμό από τους συνέδρους.

Η φετινή τέταρτη διοργάνωση περιλαμβάνει στην ατζέντα της ξένους ομιλητές, στοιχείο που προσδίδει στη διοργάνωση μεγαλύτερο κύρος, ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ενημέρωση των συνέδρων για τον τρόπο και τα μέσα που δημιουργικά γραφεία, που διαπρέπουν στη διεθνή σκηνή, λειτουργούν και προωθούν της δουλειές τους.

Μέσα απο το www.designpanorama.com οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τους καλεσμένους, το χώρο της εκδήλωσης, ενώ μπορούν επίσης να κάνουν online αγορά εισιτηρίων για την εκδήλωση.

Το πρόγραμμα με τους ομιλητές και τα θέματα για τα οποία θα μιλήσουν μπορείτε να το δείτε εδώ, ενώ το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται από 30 έως 80 ευρώ. Τέλος να αναφέρουμε ότι το Κέντρο Τεχνών Χαλανδρίου βρίσκεται επί της οδού Γαρυττού 53 [χάρτης].

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.