XBLOG logo @2x

Πανελλαδική απεργία αύριο

Όσοι έχετε προγραμματίσει αύριο να κατεβείτε στο κέντρο της Αθήνας για δουλειές ή για οτιδήποτε άλλο, ξανασκεφτείτε το αφού αύριο έχουμε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα την επιστροφή των χρημάτων που έδωσαν για τα δομημένα ομόλογα τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Στην απεργία συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι, δάσκαλοι, καθηγητές, δημοτικοί και νομαρχιακοί υπάλληλοι, τραπεζικοί, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ, εργάτες, οικοδόμοι, καθώς και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα:

Στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο το Μετρό και τον Προαστιακό δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο, ενώ 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. Τα τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 έως τις 15:00 ενώ τα λεωφορεία ακινητοποιούνται από τις 05:00 έως τις 07:30 και από τις 22:30 έως τα μεσάνυχτα.

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενώ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κάνουν στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως 16:00. Οι εργαζόμενοι των Ολυμπιακών Αερογραμμών απεργούν από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00. (πηγή: ΕΡΤ)

Γι΄ αυτό ξανασκεφτείτε την περίπτωση να μην κατεβείτε κέντρο αύριο, αφού εκτός των προβλημάτων που θα υπάρξουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα πραγματοποιηθούν και συγκεντρώσεις στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 και στην Πλατεία Κοτζιά στις 10:30. Να σημειώσω τέλος ότι αν πχ τα τρόλλεϋ που λένε ότι θα σταματήσουν 11:00-15:00 σημαίνει ότι στις 11:00 θα πρέπει να έχουν μπει ήδη στα αμαξοστάσια, οπότε τα οχήματα θα αποσύρονται από τους δρόμους περίπου μία ώρα πριν (το έχω αντιμετωπίσει κι άλλες φορές αυτό γι΄ αυτό σας το λέω).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.