XBLOG logo @2x

Πανελλήνιες εξετάσεις παρέα με τα κομπρεσέρ της ΔΕΗ

Την καλύτερη περίοδο επέλεξε η ΔΕΗ για να ξεκινήσει έργα συντήρησης και ενίσχυσης του δικτύου της σε κάποιες περιοχές της Αθήνας. Προχθές ξεκίνησαν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τα παιδιά που τελειώνουν το λύκειο και χθες η ΔΕΗ ξεκίνησε έργα στη γειτονιά μου. Τρεις δρόμοι κλειστοί, τέσσερα κομπρεσέρ να τρυπάνε ταυτόχρονα τα πεζοδρόμια και τα νεύρα μας κρόσια!

Επικοινώνησα χθες με την αρμόδια διεύθυνση της ΔΕΗ και μου είπαν ότι τα έργα θα κρατήσουν περίπου μία εβδομάδα και οι εργάτες θα δουλεύουν όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες κοινής ησυχίας.

Σήμερα είδα ότι έκλεισαν και άλλο δρόμο κοντά στη γειτονιά, οπότε πιστεύω ότι τα έργα θα επεκταθούν σε ολόκληρη την περιοχή. Από τη μία είναι θετικό το γεγονός ότι επιτέλους αποφάσισαν να ενισχύσουν το δίκτυο στην περιοχή, αφού σχεδόν κάθε χρόνο όλο και κάποιο πρόβλημα παρουσιαζόταν. Από την άλλη όμως νομίζω ότι επέλεξαν λάθος περίοδο για αυτά τα έργα, αφού πολλά παιδιά διαβάζουν απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ και ο ήχος των κομπρεσέρ δεν είναι ό,τι καλύτερο…

Έχω ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες από τα έργα στο flickr μου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.