XBLOG logo @2x

Παγωμένη βαρελίσια μπίρα με το σύστημα BeerTender της Krups

Σύστημα βαρελίσιας μπίρας BeerTenderΤέτοια συστήματα μέχρι τώρα διέθεταν μόνο οι καφετέριες, τα εστιατόρια και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κλπ, μία μηχανή δηλαδή που έβγαζε βαρελίσια μπίρα. Εδώ και ένα μήνα περίπου ξεκίνησε η διάθεση του συστήματος BeerTender, που είναι το πρώτο σύστημα βαρελίσιας μπίρας για χρήση στο σπίτι!

Το σύστημα BeerTender αποτελείται από τη συσκευή της Krups και το βαρελάκι της Heineken χωρητικότητας 5 λίτρων. Από τη στιγμή που θα τοποθετήσετε το ειδικό βαρελάκι της Heineken στη συσκευή και κάνετε την πρώτη χρήση, η μπίρα διατηρείται φρέσκια για 30 ημέρες. Η συσκευή της Krups διατηρεί τη θερμοκρασία σταθερή στους 4 βαθμούς κελσίου, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε πόση μπίρα υπολείπεται ακόμα στο βαρελάκι, έτσι ώστε να μη μείνετε ας πούμε λίγο πριν τον σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας χωρίς μπίρα!

Το σύστημα BeerTender θα το βρείτε σε ένα δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα, ενώ το βαρελάκι Heineken των 5 λίτρων πωλείται σε κάβες και σούπερ μάρκετ. Α μη ξεχάσω να σας πω και το κόστος του: γύρω στα 250 ευρώ η συσκευή και 16 ευρώ το πεντάλιτρο βαρελάκι της Heineken.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.