XBLOG logo @2x

Πήγαμε στο TechCrunch Athens Meetup

Χθες το βράδυ βρέθηκα στο «Balux Cafe – The House Project» στη Γλυφάδα για το TechCrunch Athens Meetup, το οποίο έγινε με αφορμή τα πέντε χρόνια λειτουργίας του TechCrunch! Κατά τη διάρκεια του event κληρώθηκε και ένα εισιτήριο για το επόμενο TechCrunch Disrupt που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο San Francisco!

Το TechCrunch για όσους δεν γνωρίζουν είναι ένα από τα πιο γνωστά site περί νέων τεχνολογιών, web και επιχειρηματικότητας στον κόσμο. Με αφορμή τα πέντε χρόνια λειτουργίας του διεξάγονται 150 TechCrunch Meetups σε πόλεις από όλο τον κόσμο, ενώ τα 50 meetups με τον περισσότερο κόσμο θα κληρώσουν από ένα εισιτήριο συμμετοχής στο επόμενο TechCrunch Disrupt, αξίας 1.500 δολαρίων περίπου, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο San Francisco (δεν καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή).

Στο event ήρθαν γύρω στα 20-25 άτομα (οι συμμετοχές στην κλήρωση για το εισιτήριο στο TechCrunch Disrupt ήταν 23), ενώ οι συζητήσεις περί τεχνολογίας, web και επιχειρηματικότητας έδιναν και έπαιρναν.

Μεταξύ άλλων, στο TechCrunch Athens Meetup, που διοργάνωσε ο Δημήτρης Καλαβρός από το away.gr, ήρθαν οι: Σωτήρης Δόστης (clubber.gr), Γιώργος Αναγνωστόπουλος (suit.gr), Νίκος Δρανδάκης (nylon.gr), Νίκος Αναγνώστου (metablogging.gr), Κώστας Βλαχάκης (techlog.gr), Στέλιος Λανδράκης (socialweb.gr) Βίκη Κολοβού (netwire.gr), Ηλίας Κουντουπής (socialhub3.com), Σωτήρης Παυλάκης (smartgadget.gr), Ανδρέας Κοντοκάνης (politikoblog.gr).

Ακολουθείτε το βίντεο με την κλήρωση για το εισιτήριο για το TechCrunch Disrupt, καθώς και φωτογραφίες από το event.

TechCrunch Athens Meetup

TechCrunch Athens Meetup

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.