XBLOG logo @2x

Πήγαμε στο “31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών”

Ναυτικό Σαλόνι

Μαζί με δύο καλούς φίλους επισκεφθήκαμε την έκθεση «31ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών», που γίνεται στο Metropolitan Expo κοντά στο αεροδρόμιο “Ελεύθέριος Βενιζέλος” και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25/10. Η έκθεση εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, στα τρία από τα οποία βρίσκονται φουσκώτά, ταχύπλοα και μεγάλα σκάφη και σε ένα επίπεδο μπορείτε να δείτε αξεσουάρ, κινητήρες, είδη αλιείας κλπ. Μείναμε στο εκθεσιακό κέντρο περίπου 3 ώρες και ανεβήκαμε για να δούμε από κοντά πολλά από τα 1.000 περίπου σκάφη που εκτίθενται εκεί.

Η έκθεση τις καθημερινές είναι ανοιχτή από τις 4 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί, το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ με δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 12 ετών, ενώ αν πάτε με μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, προαστιακός), λεωφορεία από τους σταθμούς του μετρό στο αεροδρόμιο και το Κορωπί θα σας μεταφέρουν στην έκθεση και θα σας γυρίσουν μετά πίσω.

Ακολουθούν 15 φωτογραφίες από την έκθεση (κάντε κλικ στις μικρογραφίες), έχω ανεβάσει ωστόσο όλες τις φωτογραφίες που τράβηξα στην έκθεση στο flickr μου, όπου μπορείτε να τις δείτε στις πραγματικές τους διαστάσεις με ένα κλικ εδώ.

Φωτογραφίες από “Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.