XBLOG logo @2x

Πέρασε και ο Ολυμπιακός, 2-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Αν και προβλημάτισε στην αρχή, ο Ολυμπιακός τελικά τα κατάφερε και πέρασε το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας με σκορ 2-0 (συνολικό σκορ 4-0 απ΄τον πρώτο αγώνα), περνώντας έτσι και αυτός στη φάση των play off, όπως και ο Παναθηναϊκός χθες, περιμένοντας τώρα να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση της Παρασκευής στην Ελβετία, ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League. Τα δύο γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχαν ο Μαρέσκα στο 35′ και ο Ντιόγκο στο 55′.

Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι (70′ Λεονάρντο), Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Μαρέσκα (79′ Κ. Παπαδόπουλος), Μήτρογλου (46′ Ντιόγκο)

Σλόβαν Μπρατισλάβας (Ντούσαν Ουρίν): Mπίτσικ, Σάλατα, Βαλάχοβιτς, Χάλεναρ (86′ Τσέρνακ), Σλόβακ, Μπόζιτς, Μάσαρικ (61′ Ομπζέρα), Κόζακ, Γκαούτσο (53′ Σιλβέστρ), Ντοσούντιλ, Σιμάο.

Τα γκολ του Ολυμπιακού

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα

  • Τιμούρ Κετσπάγια (προπονητής Ολυμπιακού): «Περάσαμε στην επόμενη φάση και περιμένουμε την κλήρωση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα γι΄αυτό το παιχνίδι ανάλογα με τον αντίπαλο. Κάποια παιδιά έδειξαν σήμερα πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Περιμένουμε το όνομα του αντιπάλου για να τον διαβάσουμε και να δούμε πώς θα τον περάσουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε το στόχο να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Το φιλικό με την Τότεναμ το Σάββατο στο Λονδίνο είναι σημαντικό, αφού θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερο χρόνο και σε παιδιά που δεν έχουν παίξει ακόμα».
  • Έντσο Μαρέσκα (παίκτης Ολυμπιακού): «Νιώθω ότι σιγά – σιγά γίνομαι όλο και καλύτερος. Το σημαντικότερο ήταν να προκριθούμε, οπότε τώρα ο επόμενος στόχος είναι οι όμιλοι του Champions League. Έχουμε χρόνο να βελτιωθούμε. Να περιμένει περισσότερα γκολ ο κόσμος της ομάδας».
  • Ζαουάντ Ζαϊρί (παίκτης Ολυμπιακού): «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα ΜVP και ακόμη περισσότερο χαρούμενος που προκρίθηκε η ομάδα στον επόμενο γύρο. Σκεφτόμαστε τώρα τον επόμενο αντίπαλο και ελπίζουμε να προκριθούμε».
  • Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα (παίκτης Ολυμπιακού): «Κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα. Έχουμε ακόμη ένα βήμα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να περάσουμε. Είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να συνεργάζομαι με μεγάλους παίκτες, όπως ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό».
  • Ντούσαν Ουρίν (προπονητής Σλόβαν Μπρατισλάβας): «Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Αν βάζαμε πρώτοι γκολ θα ήταν διαφορετικά. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Το χειρότερο είναι τα απρόσεκτα γκολ που δεχτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος είχαν εξισσοροπηθεί οι δυνάμεις».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.