XBLOG logo @2x

Πάμε παραλιακή;

Το καλοκαίρι φέτος μας ήρθε νωρίτερα απ΄ ότι συνήθως και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα clubs της παραλιακής! Αν και βρισκόμαστε στις αρχές Μαϊου έχουν γίνει ήδη σχεδόν όλα τα openings των summer clubs της παραλιακής και οι clubbers σιγά-σιγά εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνας και κινούνται προς τα νότια..

Ξεκινάμε από το Shisha στο ΣΕΦ, όπου θα ακούσετε mainstream με θέα τη θάλασσα, στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς Αγιο Κοσμά όπου οι επιλογές είναι πολλές, Ακρωτήρι για mainstream μουσικές και πολλούς celebrities, Dekko για mainstream, ελληνικά, αλλά και dance με τον Dj Viton κάθε Κυριακή, Envy Mediterraneo επίσης για mainstream ή R’n’B τις Τετάρτες ή ελληνικά τις Πέμπτες, Reina για Beats Kontrol με Mikele κάθε Τετάρτη, R’n’B κάθε Πέμπτη, ελληνικά κάθε Κυριακή και mainstream τις υπόλοιπες μέρες.

Στη Γλυφάδα συναντάμε και φέτος στο χώρο του Catarala το Mao Summer με την kingsize πισίνα, όπου κάθε Τετάρτη ακούμε ελληνικά, Πέμπτη hip hop και Κυριακή απογευματινό pool party. Λίγο πιο κάτω, στον Αστέρα Γλυφάδας, βρίσκεται το Babae (πρώην Balux) όπου τις Τετάρτες τα decks αναλαμβάνουν οι djs του Family για R’n’B & hip hop, ενώ τις άλλες μέρες κυριαρχεί η mainstream. Τελειώνουμε με τη Βούλα, όπου το Galea κινείται σε mainstream ρυθμούς και το Bo οργανώνει κάθε Δευτέρα-Τρίτη live βραδιές με ελληνικά και ξένα.

Μη ξεχάσουμε και το Villa Mercedes στο Γκάζι, όπου τις Πέμπτες τα decks αναλαμβάνει ο Νίκος Μουρατίδης, τις Κυριακές BeachBall parties με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο, ενώ τις υπόλοιπες μέρες dj Gigli με mainstream μουσικές.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

..Καλό καλοκαίρι!

* Στη φωτο η dancer Maria Gassolina on stage στο club Venue το καλοκαίρι του 2005.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.