XBLOG logo @2x

Ο Paul Walsh στην Αθήνα για το 9ο Girl Geek Dinner

Paul Walsh

Guest Post από την Μαριλού Τζεμπελίκου

Για μία ακόμη φορά, τα Girl Geek Dinners φιλοξενούν έναν… διεθνή καλεσμένο. Έτσι, μετά τον Thomas Mylonas, την Orli Yakuel και τον Robin Good, το 9ο GGD θα έχει κεντρικό ομιλητή τον Paul Walsh. Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του “Irish Opportunist” και είναι γνωστός εδώ και 15 χρόνια για το ρόλο του στην εξέλιξη διαφόρων startups, αλλά και για την επιτυχημένη παρουσία του σε εταιρίες όπως οι AOL, Vodafone, O2 και Orange, όπου εργάστηκε πριν ιδρύσει τη Segala το 2003, μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στον τομέα δοκιμής και πιστοποίησης των Web Standards.

Παράλληλα, εργάζεται ως σύμβουλος στο Βρετανικό Συμβούλιο, το Quick.tv, το Newspepper και την 3 Dynamics, καθώς και σε εταιρείες, για τους σωστούς τρόπους χρήσης του Web 2.0. Επίσης,  διοργανώνει ένα από τα πιο γνωστά events για networking στο Λονδίνο, το Open Soho, ενώ το πιο πρόσφατο project του είναι το Wubud, μία mobile social networking εφαρμογή. Πέραν όλων αυτών, είναι και… εστιάτορας, καθώς είναι συνιδιοκτήτης των εστιατορίων Jaipur στο Δουβλίνο!

Στόχος του Paul είναι να μιλήσει για το τι τον οδήγησε στις επαγγελματικές του επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες, ενώ θέλει να κάνει μία interactive ομιλία, που θα βασίζεται κυρίως στις δικές σας ερωτήσεις, τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε στο ggd.gr ή στο twitter, βάζοντας μπροστά το @girlgeekdinners.

Στο 9ο GGD θα μιλήσει επίσης η blogger Πηνελόπη Καπνουλά, που κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία το blogging με τη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα, με αποτέλεσμα να ασχολείται πλέον επαγγελματικά με αυτό, ενώ η Βίκη Κολοβού θα μιλήσει για την σωστή χρήση του internet προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση του επαγγελματικού μας προφίλ.

Info

  • Πότε: Τρίτη 28 Απριλίου, στις 18.00
  • Πού: Microsoft Innovation Center, Βασιλίσσης Σοφίας 103
  • Συμμετέχοντες: Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (προτιμούμε να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 άτομα.
  • Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
  • Dress code: Be yourself 🙂
  • Στόχος: Το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το Internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Δείτε επίσης:

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.