XBLOG logo @2x

Ο James Holden έπαιξε στο Dekko

James Holden στο DekkoΤην Κυριακή που μας πέρασε η ομάδα του Playground παρουσίασε στο Dekko τον James Holden [myspace], αστέρι της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής και ιδιοκτήτη της Border Community. Μαζί του στα decks του Dekko βρέθηκαν ο Pantha Du Prince και ο resident των Playground parties, dj Viton! Αν και νέος στην ηλικίας, ο James Holden συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους DJs στο χώρο της electronica, ενώ κάθε χρόνο το όνομά του είναι μέσα στη λίστα των 100 top djs που προκύπτουν από το poll του Dj Magazine.

Ο Holden γυρνάει όλο τον κόσμο παίζοντας μουσική στα μεγαλύτερα club και φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, ενδεικτικά αναφέρω το The End στο Λονδίνο στις 14 Ιουλίου, το Extrema Outdoor Festival στις 21 Ιουλίου και το Creamfields Andalucia στις 11 Αυγούστου!

Μπορεί οι γνωστοί DJs γενικά να τρώνε πολύ τρέξιμο, αφού περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο αεροπλάνο ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη, για να προωθήσουν τη δουλειά τους, όμως αυτός θα ήταν ένας από τους λόγους που θα γούσταρα πολύ να είμαι DJ, να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, να μένω στα καλύτερα ξενοδοχεία, να τρώω στα καλύτερα εστιατόρια και φυσικά όλα αυτά free, ενώ μετά θα έμπαιναν στην τσέπη μου αρκετές χιλιάδες ευρώ! Αυτό φυσικά δεν ισχύει για όλους, αλλά για τους κορυφαίους DJs, για να μην παρεξηγούμαστε!

Anyway, ξέφυγα νομίζω, ο φακός του Clubber.gr βρέθηκε στο event την Κυριακή και φωτογράφισε τον κόσμο και τις αιθέριες υπάρξεις που γέμισαν το Dekko για να ακούσουν τον James Holden.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.