XBLOG logo @2x

Ο Elton John προτείνει να κατέβει όλο το internet για 5 χρόνια!

Οι δηλώσεις του Εlton John στην εφημερίδα The Sun σίγουρα θα αφήσουν άφωνους όλους τους χρήστες του διαδικτύου, τους bloggers κλπ.. Δείτε μερικές από τις δηλώσεις στην εφημερίδα:

«Οι νέοι αλλά και εμείς θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το πως θα αλλάξουμε τον κόσμο μας, αλλά και την μουσική που ακούμε, και αυτό δεν θα γίνει μέσα από τα blogs και τα chat. Η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων έχει χαθεί, και όλοι μας μιλάμε και φλερτάρουμε μια φωτογραφία στο net, αντί να βγούμε στους δρόμους να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε και να αντισταθούμε από το να κολλάμε πίσω από μια άψυχη οθόνη!

Θεωρώ ότι θα ήταν ένα εξαιρετικό πείραμα, να κατέβει όλο το internet για 5 ολόκληρα χρόνια και να κρίνουμε τα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς που θα έχουμε από αυτή την κίνηση! Νομίζω ότι η μουσική, οι τέχνες και οι επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων θα αλλάξει εξωπραγματικά, αν μπορούσε να γίνει αυτή η κίνηση. Η τεχνολογία δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Και σε ότι έχει να κάνει με την μουσική βιομηχανία, τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα στο μέλλον. Ευτυχώς η επόμενη επαναστατική κίνηση της μουσικής θα καταρρίψει το internet»!

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Elton John στην εφημερίδα “The Sun” εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας! Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι βρίσκω τέτοιες δηλώσεις εν έτη 2007 εξωφρενικές και εκτός τόπου και χρόνου!

[via, photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.