XBLOG logo @2x

Ο Ριβάλντο υπέγραψε στην ΑΕΚ

Η είδηση που κυριαρχεί αυτή την ώρα στον χώρο του αθλητισμού είναι μία: Ο Ριβάλντο υπέγραψε στην ΑΕΚ! Πριν από λίγο ανακοινώθηκε και στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΚ η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο.

Ο Ρίμπο δήλωσε σχετικά στο www.aekfc.gr: «Πέρα απο το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, στην απόφασή μου έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η Αθήνα είναι μια πόλη, στην οποία η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη. Όταν, λοιπόν, ξαφνικά προέκυψε ένα απρόβλεπτο συμβάν με την προηγούμενη ομάδα μου, αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση της ΑΕΚ, διότι είναι μια ομάδα με προοπτικές. Έφυγα από μια μεγάλη ομάδα, τον Ολυμπιακό, για να πάω σε μια άλλη μεγάλη ομάδα, που είναι η ΑΕΚ».

Ομολογουμένως πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ η ΑΕΚ και πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα ήθελαν στις τάξεις τους έναν παίκτη σαν τον Ριβάλντο, ο οποίος αν και θεωρείται “μεγάλος” ηλικιακά στο γήπεδο τα καταφέρνει μια χαρά. Εμ, κύριε Κόκκαλη, ας πρόσεχες..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.