XBLOG logo @2x

Ο Ολυμπιακός στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Σαρωτική νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού πριν από λίγο με σκορ 4-0, με τους ερυθρόλευκους να προκρίνονται έτσι πανηγυρικά στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε ο Λούα-Λούα στο 6ο λεπτό, διπλασίασε τα τέρματα ο Τοροσίδης στο 63′, ακολούθησε γκολ του Κοβάσεβιτς στο 65′ και τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Νούνιες στο 80΄γράφοντας το τελικό 4-0.

Πάμε για την καθιερωμένη βόλτα σε μερικά μεγάλα αθλητικά sites:

Sport.gr: 4-0: Ερυθρόλευκο πάρτι πρόκρισης
Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρησε, όπως είχε κάνει ο Παναθηναϊκός πριν από τρεις μέρες (13/01, 1-1 για τη Σούπερ Λίγκα). Παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έστησε ένα μοναδικό πάρτι πρόκρισης. Συνέτριψε 4-0 τον Παναθηναϊκό και πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας HOL, που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία και θα γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού.

Sport24.gr: ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: 4-0
Ο Ολυμπιακός πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους ”8” του κυπέλλου, επικρατώντας κατά κράτος στο ”Καραϊσκάκη” του Παναθηναϊκού με 4-0, κυριαρχώντας απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου κατά σειρά ντέρμπι των δύο αιωνίων. Αν στο παιχνίδι της Κυριακής για το ελληνικό πρωτάθλημα, η επικρατούσα άποψη ήταν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε όσα άξιζε με βάση την -καλύτερη- εμφάνισή του και δεν έβαλε όσα γκολ θα μπορούσε, στο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός σκόραρε όσο μπορούσε να σκοράρει και το σκορ… σταμάτησε στο 4-0!

Sportaction.gr: Έτσι για πλάκα…
…ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό και με το 4-0 πήρε αρκετά εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Πειραιώτες, δεν ανησύχησαν… σχεδόν ποτέ από τους «πράσινους», που έμοιαζαν να μην ξέρουν τι θέλουν στο Καραϊσκάκη. Γκολάρες από Λούα Λούα και Νούνιες (με τον πρώτο να έχει και δοκάρι), Τοροσίδης και Κοβάσεβιτς τα άλλα τέρματα.

Sportnet.gr: Τέσσερα!
Η εξιλέωση για τον Ολυμπιακό απαιτούσε τέσσερα! Οι «ερυθρόλευκοι» με εμφάνιση «οδοστρωτήρα» στο δεύτερο ημίχρονο, «έθαψαν» στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό με 4-0 και προσέφεραν ατέλειωτες στιγμές ηδονής στον κόσμο τους. Σχεδόν επτά χρόνια μετά από το βράδυ του Μαρτίου του 2001 και το περιβόητο «1-4», αυτό το «4-0» θα μείνει στην ιστορία. Λούα Λούα, Τοροσίδης, Κοβάτσεβιτς, Νούνιες οι σκόρερ, ντελίριο στο Καραϊσκάκη!

[photo via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.